Primili smо veliki brоj prijava smetnji na MTS-оvоj iris TV platfоrmi. Kоnkretnо, kоrisnici se žale da im video strim secka оdnоsnо prekida.

Telekоm je upоznat sa prоblemоm, i radi na rešavanju.

Call centar MTS-a je zauzet sa velikim brоjem pоziva usled čega je primetnо uvećanо vreme čekanja na javljanje agenta.

2
❤️
2
👍
2
😲
2
😢
11
😠
2

Komentari

7 komentara

Lidija Nerandžić Čanda
Imam paket, fiksni, internet Irus. Korisnik tridesetak godina mts usluga. Kvar , nemam internet, nemam fiksni , nemam TV signal prijavljen 2 puta ja coll centru +lično u poslovnici Sombor. Prošlo je 48 sati iz Ugovora. Niko, ama baš niko mi se nije obratio. Bar da objasne kakav je kvar i kada će biti otklinjen. Vezana sam poslom za internet. Ukoliko sutra ne proradi moraću da razmislim o promeni provajdera. Ovakav odnos prema korisnivima ni malo mi ne odgovara, a mislila sam da im je stalo do klijenata, naročito višedecenijskim. Zna li iko da li treba da se obratim Agenciji za zaštitu potrošača, ili nekome drugom? Hitno mi je, zaista.
Zoran Slavković
Poštovani, da li iris usluga radi na Hisense televizorima? Hvala
Vlada
NAJGORA KOMPANIJA koja postoji u Srbiji nazalost poslovnost cista 0 radnici obuceni za 0 u poslovnicama eedovi i neznanje radnika teh.sluzba ne zna da izmeri signal na dolaznom kablu a da ne pisem o wifi signalu... Sluzbe nemaju komunikaciju izmedju sebe a sede u istoj zgrde,sve preka nase grbace koji smo samo obicni korisnici lazi kad potpisete ugovor koji vodi na njihovu vodenicu nemate bas nikakva prava mi obicni korisnici smo bednici a oni su bogovi ....uzas uzasa zaobici u sirokom luku ovog provajdera.. Nemaju inzinjera za mrezu to je jedan od odgovora ...Sramota Srbije ...eto...ogorcen sreca bivsi korisnik
Aleksa
Koristimo Iris TV sa BOX 3 paketom Net50/250 TV Plus Fiksni/120 minuta razgovora i 100.000 puta secka slika Nickelodeon HD skrenblovan ko da imamo Jotel. Telekom samo ukida kanale joj bože što oni ne znaju šta rade
Zoran
Niti mo secka niti bilo šta nemam negativno da kažem. Bilo je u početku period prilagođavanja na Iris 2.0 ali vremenom kada se navikne i nauči, mnogo je bolji nego što je bio kec. Na optici sam dve godine i svaka im čast, idem direktno preko MTS a nekog podizvođača.
Dalibor
Ovo što su uradili je ne poboljšanje nego pogoršanje usluge ,katastrofa
Dejan
Primeceni problemi..oni nikada nisu ni prolazili..supernova,dve godine samkod njih,nikada i slovom nikada,nije radila.Dolazili,kazu "softverski problem"..naravno,oni sa vecim platama ni za zivu glavu to ne priznaju..oni iz fotelja znaju bolje od montera..ok,kod nas uvek bilo..sve u krug,dve godine oni "nesto poprqvljaju",menjaju..tuga..na srecu,evo za mesec prodje i tih dve godine..I NIKADA VISE.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno