Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Primili smo veliki broj prijava smetnji na MTS-ovoj iris TV platformi. Konkretno, korisnici se žale da im video strim secka odnosno prekida.

Telekom je upoznat sa problemom, i radi na rešavanju.

Call centar MTS-a je zauzet sa velikim brojem poziva usled čega je primetno uvećano vreme čekanja na javljanje agenta.

2
❤️
2
👍
1
😲
2
😢
7
😠
2

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

3 komentara

  1. Dejan
    Primeceni problemi..oni nikada nisu ni prolazili..supernova,dve godine samkod njih,nikada i slovom nikada,nije radila.Dolazili,kazu "softverski problem"..naravno,oni sa vecim platama ni za zivu glavu to ne priznaju..oni iz fotelja znaju bolje od montera..ok,kod nas uvek bilo..sve u krug,dve godine oni "nesto poprqvljaju",menjaju..tuga..na srecu,evo za mesec prodje i tih dve godine..I NIKADA VISE.
  2. Dalibor
    Ovo što su uradili je ne poboljšanje nego pogoršanje usluge ,katastrofa
  3. Zoran
    Niti mo secka niti bilo šta nemam negativno da kažem. Bilo je u početku period prilagođavanja na Iris 2.0 ali vremenom kada se navikne i nauči, mnogo je bolji nego što je bio kec. Na optici sam dve godine i svaka im čast, idem direktno preko MTS a nekog podizvođača.

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno