Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Kompanija SBB u saradnji sa Hisense organizuje nagradnu igru „GLEDAJ UEFA EURO 2020™ ‒ UĐI U IGRU I OSVOJI JEDNU OD PREKO 300 NAGRADA”, za sve nove i postojeće korisnike, koja traje do 16.06.2021. godine.

Velika šansa za sve!

Nikad lakše do preko 300 fantastičnih nagrada – 101 televizor i čak 200 TV zvučnika. Učestvuj u nagradnoj igri i gledaj eksluzivno UEFA EURO 2020 na Nova S i Sport Klub kanalima samo uz SBB.

SBB i Hisense nagradna igra - glavna nagrada
Foto: SBB

U okviru nagradne igre biće podeljen Hisense UHD Quantum Dot Colour televizor kao glavna nagrada, 100 Hisense 43A7100F televizora, kao i 200 Hisense HS205 Soundbar zvučnika!

SBB i Hisense nagradna igra - još 300 sjajnih nagrada!
Foto: SBB

Za prijavu neophodno je da pošaljete SMS poruku sa brojem ugovora na kratki kod 8888. Pravo učešća imaju sva punoletna lica u aktivnom ugovornom odnosu sa SBB-om a imaju izmirene obaveze zaključno sa 30.05.2021. godine, kao i lica koja postanu novi korisnici SBB ili TTV usluga u periodu od 01.05. do 16.06.2021. godine. Korisnici prepaid paketa nisu obuhvaćeni nagradnom igrom.

Za sve informacije posetite stranicu Nagradna igra Euro 2021 na zvaničnom sajtu SBB-a. Pre učešća pročitajte Pravila nagradne igre.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno