×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama: Facebook stranica · Twitter nalog

Primenjuju se odredbe Politike privatnosti TeleSrbija kao i Facebook Privacy Policy i Twitter Privacy Policy

Kompanija SBB u saradnji sa Hisense organizuje nagradnu igru „GLEDAJ UEFA EURO 2020™ ‒ UĐI U IGRU I OSVOJI JEDNU OD PREKO 300 NAGRADA”, za sve nove i postojeće korisnike, koja traje do 16.06.2021. godine.

Velika šansa za sve!
Foto: PROMO / SBB

Nikad lakše do preko 300 fantastičnih nagrada – 101 televizor i čak 200 TV zvučnika. Učestvuj u nagradnoj igri i gledaj eksluzivno UEFA EURO 2020 na Nova S i Sport Klub kanalima samo uz SBB.

SBB i Hisense nagradna igra - glavna nagrada
Foto: PROMO / SBB

U okviru nagradne igre biće podeljen Hisense UHD Quantum Dot Colour televizor kao glavna nagrada, 100 Hisense 43A7100F televizora, kao i 200 Hisense HS205 Soundbar zvučnika!

SBB i Hisense nagradna igra - još 300 sjajnih nagrada!
Foto: PROMO / SBB

Za prijavu neophodno je da pošaljete SMS poruku sa brojem ugovora na kratki kod 8888. Pravo učešća imaju sva punoletna lica u aktivnom ugovornom odnosu sa SBB-om a imaju izmirene obaveze zaključno sa 30.05.2021. godine, kao i lica koja postanu novi korisnici SBB ili TTV usluga u periodu od 01.05. do 16.06.2021. godine. Korisnici prepaid paketa nisu obuhvaćeni nagradnom igrom.

Za sve informacije posetite stranicu Nagradna igra Euro 2021 na zvaničnom sajtu SBB-a. Pre učešća pročitajte Pravila nagradne igre.

Ovo nije sponzorisan tekst.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom. Za detaljne informacije o Vašim pravima, vrsti sadržaja kao i njegovoj svrsi, izjavi o odricanju od svih odgovornosti od strane TeleSrbija, i ostale informacije, posetite stranicu Pravne napomene.

Napišite komentar