TeleSrbija

Operator MTS (Telekom Srbija) ponudio je korisnicima PLA (Powerline Adapter) ili WiFi extrender uređaj za 1 dinar uz određene BOX pakete.

Tako korisnici BOX 3 "fiksni + Net50/400 + iris TV Plus", "fiksni + Net100/600 + iris TV Max", kao i BOX 4 PLAVI, BELI, ZLATNI jedan od uređaja dobijaju na korišćenje za 1 dinar mesečno, dok korisnici paketa BOX 4 CRVENI, CRVENI LITE i PLAVI LITE imaju mogućnost da odaberu ili jedan dodatni STB ili PLA/WiFi extender uređaj za 1 dinar mesečno.

Cena korišćenja uređaja za BOX 2 korisnike kao i za svaki sledeći uređaj u BOX 3 i BOX 4 se naplaćuje 349 dinara mesečno.

Reč je o D-LINK PowerLine AV2 1000 HD Gigabit i Huawei EchoLife WA8021V5 uređajima koje je u slučaju raskida ugovora ili odustajanja od daljeg korišćenja potrebno vratiti operatoru.

MTS-ovo uputstvo za upotrebu i podešavanje D-Link PLA adaptera možete pročitati na ovom linku.

Uputstvo za upotrebu i povezivanje/podešavanje Huawei WA8021V5 WiFi extendera možete pročitati na ovom linku.

Više informacija o ponudi pronađite na zvaničnom sajtu operatora.

0
❤️
2
👍
1
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Sloba
Da, samo ponudio! Ali kada treba da ga dobiješ odgovor je NEMA. Ja sam pre par dana uzeo box 4 beli i tražio extender a jutros su me zvali i kažu mi to nemamo i nećemo imati sigurno narednih mesec dana. Skoro da mi kaže nećes ga nikad ni dobiti. Bitno je da stoji u ponudi paketa.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno