Nakon što je krajem 2020. godine, u okviru svoje novogodišnje akcije „Kuća časti” Telekom ukinuo akciju „Stotka net” (100 GB mesečno za mlađe od 26 godina), i umesto toga svim novim korisnicima obezbedio dodatak pod identičnim uslovima, mnogi su se ponadali da će akcija ostati i da će 100 GB postati de facto deo MTS ponude mobilnih tarifa, kao 2016. godine sa Miks Net tarifama koje su standardno imale 100 GB mesečno za celo vreme ugovorne obaveze, što je ukinuto 2018. godine.

Međutim, kao što je i zakazano, akcija je obustavljena 01.03.2021. godine, i nju je zamenio povratak „Stotka net” akcije, po identičnim uslovima kao i ranije.

Podsećamo, akcija je dostupna svim punoletnim korisnicima koji su rođeni nakon 1. januara 1995. (uključujući i taj dan). Akcija obuhvata poklon dodatak od 100 GB u trajanju od 12 meseci uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Omorika 1 tarifu, odnosno tokom celokupne ugovorne obaveze od 24 meseca za Omorika 2, 3 kao i Soko tarifu. Akcija važi sa uređajem i bez uređaja.

Prva dodela 100 GB počinje od prvog dana u narednom mesecu, a ne u danu potpisivanja ugovora. Prilikom promene tarife korisnik zadržava postojeću pogodnost od 100 GB — što znači da ako u toku ugovorne obaveze sa Omorika 1 tarife pređete na Omorika 2 tarifu, 100 GB će isteći 12 meseci nakon potpisivanja ugovora za Omorika 1, odnosno neće biti produženo na 24 meseca usled prelaska na Omorika 2 tarifu.

Ono što je najbitnije — akcija je dostupna SAMO za kupovinu preko online prodavnice, i NIJE dostupna u poslovnicama!

Dosta korisnika su prevideli ovu stavku u Uslovima promocije, pa su se razočarali kada su posetili poslovnicu i saznali da ne mogu da ugovore usluge uz ovu akciju na prodajnom mestu.

Ponudu MTS tarifa uz akciju „Stotka net” možete pronaći na zvaničnom sajtu MTS-a.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.

Napišite komentar