TeleSrbija

Nakon što je krajem 2020. godine, u okviru svoje novogodišnje akcije „Kuća časti” Telekom ukinuo akciju „Stotka net” (100 GB mesečno za mlađe od 26 godina), i umesto toga svim novim korisnicima obezbedio dodatak pod identičnim uslovima, mnogi su se ponadali da će akcija ostati i da će 100 GB postati de facto deo MTS ponude mobilnih tarifa, kao 2016. godine sa Miks Net tarifama koje su standardno imale 100 GB mesečno za celo vreme ugovorne obaveze, što je ukinuto 2018. godine.

Međutim, kao što je i zakazano, akcija je obustavljena 01.03.2021. godine, i nju je zamenio povratak „Stotka net” akcije, po identičnim uslovima kao i ranije.

Podsećamo, akcija je dostupna svim punoletnim korisnicima koji su rođeni nakon 1. januara 1995. (uključujući i taj dan). Akcija obuhvata poklon dodatak od 100 GB u trajanju od 12 meseci uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Omorika 1 tarifu, odnosno tokom celokupne ugovorne obaveze od 24 meseca za Omorika 2, 3 kao i Soko tarifu. Akcija važi sa uređajem i bez uređaja.

Prva dodela 100 GB počinje od prvog dana u narednom mesecu, a ne u danu potpisivanja ugovora. Prilikom promene tarife korisnik zadržava postojeću pogodnost od 100 GB — što znači da ako u toku ugovorne obaveze sa Omorika 1 tarife pređete na Omorika 2 tarifu, 100 GB će isteći 12 meseci nakon potpisivanja ugovora za Omorika 1, odnosno neće biti produženo na 24 meseca usled prelaska na Omorika 2 tarifu.

Ono što je najbitnije — akcija je dostupna SAMO za kupovinu preko online prodavnice, i NIJE dostupna u poslovnicama!

Dosta korisnika su prevideli ovu stavku u Uslovima promocije, pa su se razočarali kada su posetili poslovnicu i saznali da ne mogu da ugovore usluge uz ovu akciju na prodajnom mestu.

Ponudu MTS tarifa uz akciju „Stotka net” možete pronaći na zvaničnom sajtu MTS-a.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno