TeleSrbija

Operator A1 Srbija od 5. aprila 2022. ponovo je u ponudu uvrstio Moćnu tarifu, koja korisnicima na raspolaganje daje 1024 GB za vreme trajanja ugovorne obaveze, kao i neograničene minute i SMS poruke ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju. Nova promocija takođe uključuje i prvih 6 meseci bez pretplate, kao i promotivnu cenu od 1499 dinara mesečno.

Sve informacije o A1 „Moćnoj tarifi” možete pronaći na zvaničnom sajtu operatora.

Tarifa pruža mogućnost korišćenja Interneta po „maksimalnoj dostupnoj brzini”, i u okviru ugovora korisnik dobija 1024 GB jednokratno, za vreme trajanja ugovorne obaveze (24 meseca). Po isteku ugovorne obaveze ili kada se potroše sav dodeljen saobraćaj, biće neophodno dokupiti internet dodatke za dalje korišćenje Interneta.

Tarifa je dostupna bez uređaja uz eRačun po ceni od 1499 din uz UO24, odnosno sa uređajem po ceni od 2899 din uz UO24. Promotivno 6 meseci korisnik ne plaća mesečnu pretplatu.

A1 će svoje korisnike obavestiti svaki put kada u jednom obračunskom ciklusu (tj. mesecu) potroše više od 100 GB Interneta.

Promotivna cena od 1499 dinara mesečno kao i promocija 6 meseci bez pretplate nisu dostupni postojećim korisnicima koji pređu na Moćnu tarifu u toku ugovorne obaveze.

Promocija važi do 31.05.2022. godine. Cene uključuju popust od 50 dinara za eRačun. Cena tarife bez popusta je 3199 dinara. Korisnicima je ukupno dostupno 5632 MB interneta u roming zoni Zapadni Balkan, jednokratno.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Sinisa Spasojevic
Pozdrav..
Korisnok sam A1 moćne tarife i želeo bih da obnovim ugovor koji mi ističe 18 8. i da ponovo imam A1 moćnu tarifu.

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno