Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator MTS (Telekom Srbija) ponovo je povećao cene BOX paketa za nove korisnike.

Informaciju o poskupljenju smo dobili od našeg čitaoca, a nove cene se inače nalaze u flajerima koje dele terenski prodavci.

Nove cene nisu vidljive na sajtu Telekoma!

Obratili smo se Telekomu sa zahtevom za izjašnjenje, i dobili smo potvrdu da su nove cene tačne i aktuelne za nove korisnike.

Sve prikazane cene važe za nove korisnike uz ugovornu obavezu od 24 meseca i aktivan eRačun. Mesečne cene uz papirni račun su veće za 100 dinara. 


Nove cene BOX 2 paketa

- BOX 2 (FIX+NET10) umesto 2299 dinara košta 2599 dinara
- BOX 2 (FIX+NET20/200) umesto 2299 dinara košta 2599 dinara
- BOX 2 (FIX+NET50/400) umesto 2499 dinara košta 2899 dinara
- BOX 2 (FIX+NET100/600) umesto 2999 dinara košta 3399 dinara

Prikazane brzine odnose se na brzine na bakru i na optici - prva brzina je na ADSL/VDSL infrastrukturi a druga brzina je na GPON optičkoj infrastrukturi. NET10 je i dalje deo ponude, dostupan u zbirnom cenovniku, samo na ADSL infrastrukturi.


Nove cene BOX 3 paketa

- BOX 3 (FIX+NET10+TV Start) umesto 3599 dinara košta 3999 dinara
- BOX 3 (FIX+NET20/NET200+TV Start) umesto 3599 dinara košta 3999 dinara
- BOX 3 (FIX+NET50/NET400+TV Plus) umesto 3999 dinara košta 4499 dinara
- BOX 3 (FIX+NET100/NET600+TV Max) umesto 4799 dinara košta 5299 dinara


Cene neće biti menjane korisnicima koji imaju aktivnu ugovornu obavezu! Korisnicima bez ugovorne obaveze, cene će biti promenjene kada bude objavljena nova matrica migracije paketa, koja za sada nije objavljena. 

Nejasno je zašto nove cene nisu vidljive na sajtu Telekoma.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
2
❤️
0
👍
6
😲
2
😢
8
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

4 komentara

Zoki
Za Goran,rakovica-lažeš da neće da se javi niko,nećeš da sačekam slobodnog operatera...
Goran ,rakovica
Trenutno ne moze da.se.gleda tv , zovem col centar niko se ne javlja , vazno da su podigli cene a nas ko pita , Tako je sve u ovoj drzavi,kada se pozove broj za kupovinu paketa javljaju se posle prvog zvona
Dejan
Nema vela tajne..telekom baca nase pare na razna sponzorstva,na pranje para na kojekakve "projekte"koje pravdaju glupim pricama.mplatama pojedinaca koje su ogromne.I to se nadomesti poskupljenjima.prosto.
RDosav
Skandalozno.odluke.ali.vidi.o vo.koritim.box.4.i.doslo.je.do.kvara.daljinskih.i.kad.sam.reklamimao.za.zsmenu.rekipa.su.jedan.dodbijam.za.dinar.Drusi.za.6oo.din.to.do.sDa.nije.bilo.samo.jOS.mLo.pa.cemo.rzamisliti.o.dajoj.sara nji.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno