Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Operator MTS (Telekom Srbija) podigao je listvicu na tržištu telekomunikacija i ponudio veće brzine downloada i uploada uz nove BOX pakete.

 

Korisnici koji odaberu BOX 4 ili BOX 4 sa MSAT-om paket dobijaju:

 • 50% više interneta po punoj brzini u sklopu postpaid tarife u okviru paketa, što je +6 GB za Omorika 12, +12 GB za Omorika 25, +25 GB za Omorika 50 i +50 GB za Soko Lite
 • 10% popusta na mesečnu pretplatu za svaku dodatnu postpaid liniju
 • SUPERSTAR paket u okviru video kluba uz BOX 4 Crveni

Pogodnosti postoje i za nove korisnike BOX 3 paketa i to:

 • Za korisnike koji odaberu fiksna + net + mobilnu ili fiksna + iris TV + mobilnu, dobijaju prvih 12 meseci po ceni postpaid tarife uključene u paket
 • Za sve nove korisnike koji nemaju nijednu mts uslugu ili samo uslugu fiksne linije i odaberu fiksna + net + iris TV, dobijaju prvih 12 meseci po 1 dinar

100 GB uz BOX 4 i 30 GB uz BOX 3 mobilnog interneta mesečno na zajedničko korišćenje svim dodatnim linijama u šta spadaju Omorika i Kontrola troškova tarife.

Na korišćenje jedan besplatan STB uređaj kao i jedan WiFi extender ili PLA adapter za 1 dinar mesečno uz BOX 4 Plavi, Beli i Zlatni paket, kao i uz BOX 3 fiksni + Net 50/Net 400 + iris TV Plus i BOX 3 fiksni + Net 100/Net 600 + iris TV Max.

Promocija važi za nove BOX pakete uz ugovor na 24 meseca, a detalje ponude možete pogledat na zvaničnom sajtu operatora.

1
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

2 komentara

 1. Dragan
  Kako mi stari pretplatnici da dobijemo 12 meseci za 1 din? Da raskinemo ugovor pa obnovimo ili....
 2. Djole
  @Dragan Ranije je moglo da, nakon isteka ugovora stari korisnik raskine ugovor, a da zatim neko drugi iz tog domaćinstva realizuje uslugu kao novi korisnik. Supruga recimo, ukoliko je prethodni ugovor bio na muža!

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Aleksa Rodić

Aleksa je entuzijasta za tehnologije, humanitarac i biciklista. Na portalu TeleSrbija sarađuje kao tekstopisac i urednik.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno