TeleSrbija

Ukoliko još niste pogledali film „Toma” ili želite da ga pogledate još jednom - od 1. novembra to možete učiniti u MTS video klubu! Film o poeti, autoru i boemu Tomi Zdravkoviću, koji je dirnuo mnoge, i koji u javnosti slovi kao „priča o duši”, od sada je dostupan zajedno sa najboljim filmskim ostvarenjima svih žanrova i tema u okviru kućnog bioskopa MTS Iris TV.

Aktivaciju sadržaja možete realizovati putem Iris TV menija na Vašem STB uređaju ili putem mobilne aplikacije Iris GO.

Film rađen po životnoj priči popularnog muzičara možete pogledati i ako ste korisnik Supernova Move paketa, na Vašem Move STB-u ili u aplikaciji TV po tvom, u okviru video kluba u paketu Toma. Aktivaciju možete obaviti pozivom kontakt centra na broj 19911.

Sadržaj je dostupan za striming u trajanju od 48 sati od trenutka iznajmljivanja. Cena sadržaja je 999 dinara po instanci iznajmljivanja.

Pogledajte i vi upečatljivu priču o ličnosti umetnika koji je emocijama kroz muziku nadahnuo mnoge.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno