Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Telefon koji izlazi u susret svim vašim potrebama i zahtevima, od sada ekskluzivno u mts-u!

Techno, novi brend na našem tržištu, nas je prijatno obradovao pametnim telefonom TECNO Spark Go 2023. Ukoliko ste u potrazi za novim telefonom koji bi zadovoljio sve vaše potrebe i zahteve, upravo TECNO Spark Go je pravi izbor za vas.

TECNO Spark Go 2023 je, po mnogo čemu, zaista sjajan telefon, koji možete kupiti po veoma povoljnoj ceni.

Ako govorimo o dizajnu, tu je inovativan i veoma atraktivan Cloud Mirror geometrijski dizajn (Cloud Mirror Geometry Design), koji čine kombinacija mat i sjajnih površina.

Kada je reč o memoriji, ovaj model karakteriše 64GB interne memorije i 3GB RAM memorije. Takođe, ono što nam je svima veoma bitno je i kapacitet baterije - TECNO Spark Go 2023 poseduje pouzdanu bateriju, velikog kapaciteta od čak 5000 mAh.

TECNO Spark Go ima i integrisan NFC, koji omogućava razne dodatne funkcionalnosti, ali i da svako plaćanje putem telefona bude jednostavno, lako i bezbedno.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
3
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Gradjanin
Otkad je to ram 3gb i interna 64gb velika memorija (jos veca zabava). Propast.
Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno