OTKRIVAMO NAJJEFTINIJI ADSL U Srbiji! Kako do neograničenog Interneta i fiksnog za samo 1549 dinara mesečno?

U vreme kada skaču cene svega, od osnovnih namirnica preko usluga, prevoza, energenata, želimo da podelimo sa Vama odličnu ponudu ADSL Interneta!
OTKRIVAMO NAJJEFTINIJI ADSL U Srbiji! Kako do neograničenog Interneta i fiksnog za samo 1549 dinara mesečno?

Foto: TeleSrbija montaža, Adobe Stock

U vreme kada skaču cene svega, od osnovnih namirnica preko usluga, prevoza, energenata, želimo da podelimo sa Vama odličnu ponudu ADSL Interneta!

Operator BeotelNet nudi ADSL Internet brzine 15/1 Mbps za samo 890 dinara mesečno!

Neophodno je da posedujete aktivnu fiksnu telefonsku liniju kod Telekoma, koja košta 659 dinara mesečno.

Ukoliko imate tehničkih mogućnosti za VDSL i brzinu od 30 Mbps, možete odabrati Internet brzine 30 Mbps za 1390 dinara mesečno!

Zašto ADSL?

ADSL je poprilično stara pristupna tehnologija koja koristi telefonsku liniju za pružanje pristupa Internetu. ADSL načelno podržava brzine do 24/1 Mbps, a kod nas su kod operatora u ponudi brzine do 20/1 Mbps.

ADSL je vrsta fiksnog Internet pristupa koji je potpuno neograničen!

Za koga nije ADSL?

ADSL u današnje vreme nije za napredne i zahtevne korisnike kojima je neophodna velika brzina pristupa Internetu, nisko kašnjenje, i slično. Naravno, pod uslovom da na lokaciji gde živite postoje tehničke mogućnosti za naprednije tehnologije pristupa kao što je kablovski internet (DOCSIS) ili optički internet (GPON).

Za koga je idealna ova ponuda?

ADSL Internet brzine 15/1 Mbps kod operatora BeotelNet po ceni od samo 890 dinara mesečno, odličan je za nezahtevne korisnike koji na svojoj lokaciji nemaju zadovoljavajuć signal 4G mreže (kako bi uzeli neki od mobilnih Internet paketa), kao i one koji na svojoj lokaciji nažalost i dalje nemaju tehničkih mogućnosti za druge vrste Internet pristupa.

Odabirom BeotelNet ponude, uz plaćanje fiksnog telefona Telekomu po ceni od 659 dinara mesečno, uštedećete između 300 din i 750 din mesečno u odnosu na ponude drugih operatora.

Poređenja radi, kod Telekoma, BOX 2 (FIKSNI + NET10) košta 2299 dinara mesečno uz eRačun, u okviru kojeg dobijate ADSL Internet brzine do 10/1 Mbps i fiksni telefon.

Kome ne preporučujemo BeotelNet ADSL od 15 Mbps?

Kao što smo već naveli, ukoliko imate tehničke mogućnosti za Internet brži od 15 Mbps, ili za naprednij etehnologije pristupa Internetu kao što je kablovski ili optički internet, svakako da ćete bolju uslugu dobiti na drugom mestu.

BeotelNet inače ima standardne pakete na VDSL tehnologiji sa brzinama do 100 Mbps, ali sa većim cenama, pa se najčešće isplati da direktno kod Telekoma uzmete BOX 2 paket.

3
❤️
1
👍
2
😲
5
😢
0
😠
0

Nema komentara