Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Orion telekom najavio je ukidanje postojećih pripejd Orion TV paketa „PRO”, „PRO+SPORT” i „PRO+FUN”, koji će biti zamenjeni novim paketima „START”, „CLASSIC” i „PLUS”. Ukidanje paketa će nastupiti 01.08.2022.

Slede razlike paketa:

Stari paket Stara cena Novi paket Nova cena
PRO
140+ kanala
1000 din START
130+ kanala
1000 din
PRO+SPORT
155+ kanala
1100 din START
140 kanala
1600 din
PRO+FUN
160+ kanala
1300 din START
190+ kanala
1900 din

Korisnici koji su uplatili više meseci unapred, nastaviće da koriste uslugu po staroj ceni i starom sastavu paketa, dok im ne istekne pretplaćeni period.

Uplata novih paketa biće moguća od 01.08.2022., a korisnici koji već imaju uplaćeno više meseci starih paketa moći će po želji da pređu na nove pakete uz doplatu razlike.

Celokupan tekst obaveštenja možete pročitati na sajtu operatora.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno