TeleSrbija

Operator Yettel uveo je nove postpaid Internet pakete, koji menjaju dosadašnje „Surf+” i „Kućni Internet” pakete, i predstavljaju objedinjenu ponudu paketa za mobilni internet.

Yettel sada u ponudi ima 4 Internet paketa, sa 50 GB za 999 dinara, 150 GB za 1299 dinara, 300 GB za 1699 dinara, i Total Internet sa neograničenom količinom interneta (500GB po punoj brzini) za 2499 dinara mesečno.

Sve cene su sa uračunatim popustom za e-račun. Cene su iste sa i bez uređaja, i važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Popust za e-račun iznosi 50 dinara.

Brzina interneta je neograničena samo na Total Internet paketu, u okviru 500 GB po punoj brzini, a nakon potrošenih 500 GB, brzina protoka se smanjuje na 2 Mbps u download i upload smeru.

U Internet 50 paketu brzina je 10 Mbps, dok je u Internet 150 i Internet 300 paketima brzina 25 Mbps. Brzina je ista i u download i u upload smeru.

Nakon potrošenog Interneta iz tarife, moguće je dokupiti još 50 GB po ceni od 599 dinara. Dodatak od 50 GB se može aktivirati maksimalno tri puta u toku meseca.

Celokupnu ponudu operatora možete videti na sajtu Yettel-a.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Hahahaha
Ako ima neko da ne zna: ne postoji Telenor-Yettel 4g. Nakon godina pljačke, koju su mi sami uvalili kao starom korisniku, nakon vređanja, laganja, kršenja zakona, prevara i prevara - svi ugovori raskinuti, telefon, internet, kuća, firma, sve. Dobri su za guglanje u nekoj zabiti gde jedva ima ko mlad, pa i nema opterećenja na kakav god internet.
Dragisa Markovic
Nisam zadovoljan vasim paketom, imam problem već mesec dana i nikako da se odkloni

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno