TeleSrbija

MTS je predstavio nove BOX 2 pakete koji kombinuju uslugu mobilnog interneta uz 4G MiFi ruter i Antena Plus digitalne televizije, što predstavlja dodatnu uštedu za korisnike koji se opredele da ove dve usluge koriste u paketu.

Uz BOX ANTENA START paket, korisnicima je na raspolaganju Antena Plus TV usluga sa Start paketom (20+ TV kanala i osnovni DVB-T2 kanali iz nacionalnog i regionalnog multipleksa) kao i 50 GB mobilnog interneta, uz bežični 4G+ ruter po ceni od 1 dinar, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, po ceni od 1299 dinara mesečno (uz e-račun).

Uz BOX ANTENA MAX paket, korisnicima je na raspolaganju Max paket Antene Plus koji sadrži preko 30 TV kanala kao i osnovne kanale iz nacionalnog i regionalnog multipleksa DVB-T2 mreže, i 100 GB mobilnog interneta uz ruter za 1 dinar uz ugovornu obavezu od 24 meseca, po ceni od 1999 dinara mesečno (uz e-račun).

Nakon potrošenih 50 ili 100 GB po punoj brzini, dalja upotreba interneta je moguća po smanjenoj brzini od 64/32 Kbps, ili kupovinom tarifnog dodatka određene količine gigabajta po punoj brzini. Cene sa papirnim računom su veće za 50 dinara mesečno.


Detaljne informacije o ponudi možete pronaći na sajtu MTS-a.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno