Novi GIGA gradovi: SBB digitalizuje Kikindu, Požarevac, Kostolac i Pirot!

SBB i dalje nastavlja po planu intenzivne digitalizacije, a u martu novi GIGA gradovi biće Kikinda, Požarevac, Kostolac i Pirot. U saopštenju na sajtu, SBB je objavio da su sledeći gradovi na redu za digitalizaciju upravo Kikinda, Požarevac (i…
Novi GIGA gradovi: SBB digitalizuje Kikindu, Požarevac, Kostolac i Pirot!

Foto: SBB

SBB i dalje nastavlja po planu intenzivne digitalizacije, a u martu novi GIGA gradovi biće Kikinda, Požarevac, Kostolac i Pirot.

U saopštenju na sajtu, SBB je objavio da su sledeći gradovi na redu za digitalizaciju upravo Kikinda, Požarevac (i Kostolac) kao i Pirot. Digitalizacija je započeta početkom godine, a okončanje se očekuje do kraja februara 2022. godine.

Na potpuno digitalnoj kablovskoj mreži, korisnicima je u ponudi GIGA dodatak koji brzinu na EON Premium paketu povećava do 1000 Mbps u download smeru, kao i mogućnost da besplatno gledaju sve kanale iz paketa na do 3 televizora, bez obaveze plaćanja mesečne rente ili priključne takse za D3 mini STB.

„Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša, Sombora, Leskovca, Valjeva, Užica, Zrenjanina, Vršca, Kruševca i Kraljeva, uskoro će i Požarevac, Kikinda i Pirot postati GIGA gradovi, u kojima će se brzine interneta u EON paketima povećati automatski – do 1 Gbps u EON Premium paketu. ”

„Proces digitalizacije je u potpunosti besplatan i ne zahteva potpisivanje novog ugovora ili prelazak na nove pakete. ”

Digitalizacija uključuje potpuno gašenje analognog signala na kablovskoj mreži, i promenu ponude u skladu sa cenovnikom za digitalizovana područja.

Detaljnije o procesu digitalizacije možete pročitati u ovom tekstu.

„Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru investicija vrednih 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u 16 gradova i digitalizovao više od 90% korisnika. ”

U narednom periodu svi korisnici SBB-a u Kikindi, Požarevcu, Kostolcu i Pirotu će biti kontaktirani, ukoliko već nisu, radi zakazivanja intervencije za instalaciju dodatnih prijemnika, kako će nakon završetka digitalizacije biti onemogućeno gledanje TV programa bez prijemnika odnosno STB uređaja.

Dodatno, korisnicima u GIGA gradovima se automatski, potpuno besplatno i bez potpisivanja nove ugovorne obaveze, povećavaju brzine Interneta u okviru EON paketa:

Paket Stara brzina Nova brzina
EON Light Duo 50/4 Mbps 100/10 Mbps
EON Full Duo 100/8 Mbps 150/15 Mbps
EON Premium Duo 200/12 Mbps 300/30 Mbps
EON Light 75/5 Mbps 150/15 Mbps
EON Full 150/10 Mbps 250/25 Mbps
EON Premium 300/15 Mbps 500/50 Mbps

Korisnicima na starim Duo i Trio paketima, kao i korisnicima Postpaid Internet paketa, brzina će ostati nepromenjena.

Za ostvarivanje brzina iz Premium paketa neophodan je Advanced Home Gateway Ubee EVW32c ili Technicolor CGA2121 - korisnicima sa Basic Home Gateway uređajima će isti biti besplatno zamenjeni odgovarajućim.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara