×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama: Facebook stranica · Twitter nalog

Primenjuju se odredbe Politike privatnosti TeleSrbija kao i Facebook Privacy Policy i Twitter Privacy Policy

Kompanija SBB predstavila je novu Total TV akcijsku kampanju - svi novi korisnici Total TV usluge dobijaju besplatno mogućnost gledanja televizije na 2 televizora, kao i smanjenu pretplatu od 899 din mesečno narednih 12 meseci (za korisnike EXTRA i PREMIUM paketa), besplatno servisiranje i zamenu opreme, kao i besplatan Pink promo paket narednih 24 meseca.

Korisnici koji se opredele za Total TRIO pakete, koji uključuju satelitsku televiziju, DSL Internet i fiksni telefon, dobijaju besplatno mogućnost gledanja televizije na 2 televizora, 24 meseca Pink promo paket, besplatno servisiranje i zamenu opreme, i umanjenu cenu pretplate od 1799 din mesečno narednih 12 meseci. Uz Total TRIO pakete korisnici dobijaju Iskratel Innbox V45 modem (Home Gateway), i brzinu interneta do 20/1 Mbps, kao i UniFi i UniFi Travel usluge. Uz to, korisnici dobijaju i SBB fiksni broj, i besplatne razgovore u SBB i United Group mreži, kao i aplikaciju Unifon, i besplatne napredne funkcije.

Za Total TRIO pakete neophodne su tehničke mogućnosti za korišćenje Telekomovog fiksnog telefona kao i xDSL Interneta, a dostupna brzina zavisi od dužine telefonske linije i tehničkih karakteristika terena i opreme. Korisnici na lokacijama gde postoje tehničke mogućnosti za VDSL mogu da dokupe paket „Ubrzaj NET 50” za 100 dinara mesečno, i povećaju brzinu Interneta na maksimalnih 50/1 Mbps.

Svi Total TV korisnici besplatno dobijaju EON mobilnu aplikaciju sa pravom na registraciju 3 uređaja.

Ponudu Total TV paketa kao i Total TV TRIO paketa možete pronaći na zvaničnom sajtu Total TV.

Korisni linkovi: Akcijski cenovnik, Ponuda sa cenovnikom, Programska šema, Opšti uslovi, Ugovor, Cenovnik opreme.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom. Za detaljne informacije o Vašim pravima, vrsti sadržaja kao i njegovoj svrsi, izjavi o odricanju od svih odgovornosti od strane TeleSrbija, i ostale informacije, posetite stranicu Pravne napomene.

Napišite komentar