Nova Telenor Hipernet promocija 12 meseci po 1 dinar

Operator Telenor je izmenio ponudu svojih Hipernet usluga fiksnog pristupa Internetu preko optičke mreže, kao i OTT televizije i fiksne telefonije - svi novi korisnici koji sklope ugovor za bilo koji Hipernet paket ostvaruju pravo na promociju koja podrazumeva prvih 12 meseci uz pretplatu od 1 dinar, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
Nova Telenor Hipernet promocija 12 meseci po 1 dinar

Foto: Telenor

Operator Telenor je izmenio ponudu svojih Hipernet usluga fiksnog pristupa Internetu preko optičke mreže, kao i OTT televizije i fiksne telefonije.

Kako se navodi u nezvaničnom saopštenju operatora, „[Telenor je uveren] da na tržištu nudi najsavremenije i najbolje usluge, i verujem da će u narednom periodu stvoriti neraskidiv i trajan odnos sa svojim korisnicima. ”

Kao dodatnu pogodnost, svi novi korisnici koji sklope ugovor za bilo koji Hipernet paket ostvaruju pravo na promociju koja podrazumeva prvih 12 meseci uz pretplatu od 1 dinar, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Takođe, kako navode, doći će i do promena kod postojećih Hipernet korisnika. Konkretno, korisnici Hipernet Duo i Trio paketa su ostvarili pravo na testiranje usluga do 01.02.2022. godine, dok od prvog februara počinje nova promocija 12 meseci po 1 dinar, umesto dosadašnje promocije 6 meseci po 1 dinar.

Svim postojećim korisnicima Hipernet Duo i Trio paketa automatski je produženo trajanje promocije na 12 meseci počevši od prvog februara.

Informacije o paketima Hipernet usluga možete pronaći na sajtu Telenora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

1 komentar

Melinda Perše
27.03.2022 smo predali zahtev za selidba telefona i interneta i dalje čekamo. Ovo je već čist bezobrazluk. Bili 2 puta ekipa da vidi dali može da prikopčaju. Ništa nisu uradili tj. juče majci koja ima box paket NEMA TELEFONA, NEMA INTERNETA, NEMA TELEVIZORA. ČEKAM POZIV IZ INOSTRANSTVA TELEFON NERADI. SIN RADI ONLAJN ZBOG VAS NERADI. MNOGO STE NEODGOVORNI. NISMO UOPŠTE ZADOVOLJNI VAŠIM USLUGAMA. A BRZINA INTERNETA RAVNA PUŽU. ETO TOLIKO OD NAS IZ SUBOTICE