Nova SBB promocija: „Letnja akcija” 6 meseci po 1 dinar za nove korisnike

Operator SBB ponovo ima promociju sa 6 meseci po 1 dinar - u okviru nove "Letnje akcije", za nove korisnike EON paketa sa tri usluge (tv+net+tel)! A za nove korisnike EON Duo paketa, aktuelna promocija je 4 meseca po 1 dinar. Promocija 4 meseca po 1 dinar važi i za korisnike EON TV paketa koji imaju samo uslugu televizije.
Nova SBB promocija: „Letnja akcija” 6 meseci po 1 dinar za nove korisnike

Foto: SBB

Operator SBB ponovo ima promociju sa 6 meseci po 1 dinar - u okviru nove „Letnje akcije”, za nove korisnike EON paketa sa tri usluge (tv+net+tel)! A za nove korisnike EON Duo paketa, aktuelna promocija je 4 meseca po 1 dinar. Promocija 4 meseca po 1 dinar važi i za korisnike EON TV paketa koji imaju samo uslugu televizije.

Ukoliko korisnik prenese fiksni broj u SBB, dobiće dodatan 1 mesec po dinar promotivno.

Ponuda za postojeće korisnike je ostala nepromenjena, i sastoji se od mogućnosti prelaska na cenovno viši paket uz plaćanje starog paketa do 15 meseci (za prelazak sa D3, EON TV ili EON Duo paketa na EON pakete sa tri usluge), odnosno do 17 meseci uz prenos fiksnog broja u SBB.

Za postojeće korisnike ostaje aktuelna i ponuda dodatnih TV paketa, i to Pink paket i Cinestar Premiere HD paket 12 meseci za prelazak sa osnovne kablovske ili EON Light TV na EON Light Duo. Prelazak sa osnovne kablovske, EON Light TV ili EON Light Duo paketa na EON Full Duo dobijaju Pink paket 12 meseci. Korisnici koji pređu na EON Light paket sa 3 usluge, dobijaju Pink paket i Cinestar Premiere HD paket 24 meseca. Prelazak na EON Full omogućava Pink paket 24 meseca.

Celokupan tekst saopštenja možete pročitati na sajtu SBB-a. Akcijski cenovnik preuzmite na ovom linku.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara