Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Telekom Srbija predstavio je najavu početka dugo iščekivanog prenosa engleske Premijer Lige na kanalima Arena Sport, kao i Čempionšipa, drugorangiranog takmičenja u Engleskoj.

Generalni direktor Telekoma, Vladimir Lučić, i generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić, u emisiji na TV Arena Sport potvrdili su da od 6. avgusta možemo gledati PL na Areni, a osim toga gledaoci će moći da uživaju u prenosima UEFA takmičenja, kao i španskog, italijanskog, francuskog i domaćeg prvenstva.

Arena Channels Group prenosiće Premijer Ligu narednih šest sezona, u okviru kontraverznog ugovora o licenciranju ekskluzivnih prava za prenos.

TV kanali Arena Sport su dostupni na Telekomovim platformama Iris TV (IPTV), Supernova (DVB-C, Move OTT), m:SAT TV (DTH satelitska), Antena Plus (DTT pay-TV) ArenaCloud OTT, Iris Go (OTT, Multiscreen), kao i u Bosni i Hercegovini u okviru MTEL IPTV platforme, u Crnoj Gori na MTEL MOVE kablovskoj/OTT platformi, kao i putem m:SAT TV na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije. U dijaspori, dostupan je servis MTEL Global (nekadašnji GO4YU).

U Srbiji, Arena kanali su dostupni i kod drugih TV operatora, kao što su Orion telekom (Orion TV OTT i IPTV), Yettel Hipernet (Hipernet TV OTT), Astra Telekom, KBCNet, NetNet, BeotelNet, SatTrakt (STCable), SRBNet, i drugi manji operatori.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

slobodan nestorović
Poštovani
Ovo je više pitanje nego komentar.
Da li postoji mogućnost instaliranja START TV paketa iako imam već SBB .Pozdrav
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno