Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Orion TV ponudio je korisnicima najjeftiniji IPTV u Srbiji koji u ponudi ima sportske, filmske, dokumentarne i informativne kanale.

Najjeftiniju uslugu gledanja televizije preko interneta, na do 3 uređaja, preko mobilnog telefona, smart TV-a ili tableta sa preko 130 kanala moguće kupiti u okviru “START” paketa po ceni od 450 dinara mesečno.

U “START” paketu dostupno je preko 130 kanala, a od dodatnih opcija dostupan je video klub, Chromecast za gledanje na televizoru kao i vraćanje do 7 dana.

Ukoliko želite da u paketu imate i sve Arena Sport kanale, kao i više drugih televizijskih kanala tu su “CLASSIC” paket za 750 dinara, kao i “PLUS” paket za 1100 dinara mesečno koji sadrži sve najpopularnije filmske kanale poput HBO, Cinestar, FilmBox i CINEMAXa.

Promocija je dostupna novim korisnicima isključivo uz ugovornu obavezu na 24 meseca i ne uključuje rentu za set-top uređaj. Orionov Laki uređaj moguće je kupiti odvojeno od ponude.

Više informacija o promociji možete pronaći na zvaničnom sajtu operatora.
 

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
2
😠
3

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Aleksa Rodić

Aleksa je entuzijasta za tehnologije, humanitarac i biciklista. Na portalu TeleSrbija sarađuje kao tekstopisac i urednik.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno