TeleSrbija

Pročitajte i: Iris TV konačno dostupan i na Android Smart TV platformi!

Kompanija „Telekom Srbija” danas je iznenadno objavila ažuriranje za svoju „mts TV Go” aplikaciju, čime je ista rebrandirana u „iris GO”. Istovremeno, novi „iris GO” portal za gledanje na računaru je aktiviran na adresi https://iris.mts.rs/.

MTS je do 2019. svojim korisnicima nudio mogućnost da IPTV tj. „mts TV” usluge gledaju i preko računara i mobilnih telefona, na „mts TV Go” aplikaciji. Međutim, usled tehničkih problema, pružanje usluge na računarima preko web portala je onemogućeno, a do daljnjeg je aplikacija „mts TV Go” bila dostupna na Apple AppStore i Google Play prodavnici.

U potpunoj tišini, Telekom je „oživeo” web pristup na pomenutoj adresi iris.mts.rs, i osposobio funkcionisanje usluge na računarima sa svim web pregledačima (za razliku od prethodnog portala koji je radio samo na Internet Explorer 11), i ažurirao je aplikaciju korisnicima iOS i Android telefona, čime je ista rebrandirana i redizajnirana.

iris GO ažuriranje na Play prodavnici
Foto: Screenshot

Iza aplikacije i dalje stoji Huawei IPTV platforma, koja pokreće i samu „iris TV” uslugu na IPTV STB-ovima, ali ostaje da vidimo kako će nove aplikacije i portal funkcionisati, i da li će korisnici biti zadovoljni kvalitetom i stabilnošću ove usluge.

iris GO aplikaciju možete preuzeti na Apple AppStore kao i na Google Play prodavnici. Pristup web portalu iris GO moguć je na sledećoj adresi: https://iris.mts.rs/.


mts iris GO Android aplikacija #1
Foto: Screenshot

mts iris GO Android aplikacija #2
Foto: Screenshot

mts iris GO Web portal #1
Foto: Screenshot

mts iris GO Web portal #2
Foto: Screenshot

Podsećamo, usluga je u trajnom „probnom periodu”, besplatnom za sve korisnike IPTV („iris TV”) servisa, a može se platiti odvojeno za korisnike koji ne poseduju IPTV („iris TV”) uslugu. Cena je 1099 din ili 1299 din mesečno, u zavisnosti od odabranog paketa, a kupovina se vrši kroz aplikaciju.

Uslove pružanja usluge „mts TV Go” možete pronaći na zvaničnom sajtu MTS-a.

Novo (13.05.2021.): MTS je objavio stranicu iris GO na zvaničnom sajtu.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

goran
sramota ukinuli su gledanje na drugim uredjajima tako da ako ste na laptopu a nemate mts internet mozete da gledate tv ali malo sutra
Marko
Neverovatno iris go je nestala sa Google play nemaje uopste ko ni iris smart app samo iris go web radi to pokazuje koliko je mts jadan postao bitnije unistiti sbb a sto aplikacije ne rade nema veze

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno