×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama: Facebook stranica · Twitter nalog

Primenjuju se odredbe Politike privatnosti TeleSrbija kao i Facebook Privacy Policy i Twitter Privacy Policy

Kompanija Telekom Srbija (koja posluje pod brendom MTS) je za svoje korisnike koji su se vakcinisali protiv COVID-19, pripremila jednu posebnu pogodnost - popust od 4800 din (fiksno, jednokratno), prilikom kupovine Samsung uređaja - telefoni Galaxy A32, A52 i A72, i pametni satovi iz Watch 3 ili Active 2 serije.

U ovom trenutku, kada je u Srbiji dostupna dovoljna količina vakcina protiv COVID-19, ovaj potez Telekoma je za veliku pohvalu, jer samo uz vakcinisanje celokupne populacije, možemo zajedno da pobedimo virus i vratimo se svojim životima.

Sve što je potrebno da uradite da biste ostvarili ovaj popust jeste da, prilikom kupovine Samsung telefona ili pametnog sata, priložite potvrdu o izvršenoj vakcinaciji (nije neophodna potvrda o revakcinaciji, dovoljno je samo da imate potvrdu o vakcinaciji do trenutka kupovine).

Promocija traje do 31. maja 2021. godine i može se ostvariti u mts poslovnicama, uz kupovinu navedenih uređaja uz Omorika i Soko tarife uz ugovornu obavezu od 24 ili 36 meseci.

Dodatne informacije možete pronaći na sajtu MTS-a, kao i spisak poslovnica i ponudu tarifnih profila i uređaja.

Informacije o virusu koji izaziva COVID-19, merama zaštite, i kontakte službi možete pronaći na posebnom sajtu Ministarstva zdravlja. Prijavu za imunizaciju protiv COVID-19 možete izvršiti na portalu eUprava.

Ovo nije sponzorisan tekst.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom. Za detaljne informacije o Vašim pravima, vrsti sadržaja kao i njegovoj svrsi, izjavi o odricanju od svih odgovornosti od strane TeleSrbija, i ostale informacije, posetite stranicu Pravne napomene.

Napišite komentar