Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator MTS (Telekom Srbija) objavio je vest na svom sajtu o nameri da poveća cene svih paketa m:SAT TV za sve nove privatne i poslovne korisnike, kao i postojeće korisnike koji obnove ugovor, od 1. februara 2022. godine.

Istovremeno, od 1. marta 2022. godine, doći će do povećanja cena za sve korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza i usluge koriste na neodređeno vreme.

Za postojeće korisnike koji imaju aktuelne ugovorne obaveze, cene ostaju nepromenjene.

Paket Cena UO24 + eRačun Cena UO24 Cena bez UO
m:SAT TV START 895 din 945 din 1245 din
m:SAT TV PLUS 1499 din 1549 din 1849 din
m:SAT TV MAX 2099 din 2149 din 2449 din

Prikazane cene uključuju PDV.

Povećanje inače iznosi 100 dinara na mesečnom nivou, a ostali uslovi promocije ostaju nepromenjeni (5 meseci po 1 dinar za nove korisnike + otključani svi kanali prvih 5 meseci).

Saopštenje možete pročitati na sajtu operatora.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno