Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

MTS je otpočeo prodaju Huawei P50 Pro telefona, uz poseban poklon - Huawei Free Buds 4 bežične slušalice!

Telefon je dostupan uz Soko tarifu uz mesečnu ratu od 6.600,00 dinara!

„Huawei P50 Pro je telefon elegantnog izgleda i vrhunskih performansi koji će privući najzahtevnije ljubitelje tehnoloških mogućnosti uređaja, koji se neće odreći ni izdržljivosti, niti lepote u dizajnu. Od spektakularnih portreta i fotografija sa zumom do 200X, do neverovatno jasnih blizinskih fotografija sa obiljem detalja, od brzog punjenja, do ekrana sa nestvarnim obiljem prikazanih boja, uživaćete u uređaju koji kao da je napravljen za vas!”

Više informacija možete pronaći u saopštenju na sajtu operatora. Huawei P50 Pro u MTS-u možete kupiti na ovom linku.

Promocija poklon bežičnih slušalica Free Buds 4 u beloj boji traje do isteka zaliha. Telekom zadržava pravo izmene uslova promocije. Poklon se dostavlja na adresu kupca.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno