Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

KOLUMNU PIŠE

MILAN KRAGUJEVIĆ — Stručnjak za tržište telekomunikacija, IKT novinar, ljubitelj računara i umrežavanja, IT inženjer, urednik i osnivač portala TeleSrbija.

U vezi sa izuzetno neprijatnim ponašanjem SBB-ovog zaposlenog Dejana Tatića iz Požarevca, SBB-u javno upućujem zahtev za formalno izvinjenje, ili demant.

Njihov zaposleni me je pozvao u vezi sa reklamacijama koje sam podnosio na kvalitet usluge, i tokom poziva mi je pretio i napadao me. 

Reklamacije u prethodne 3 godine koje je njegov kolega Ivan Gomiršek negirao i prećutno zatvarao, a koje je u samom pozivu Dejan Tatić potvrdio kao osnovane.

Smatram da je takvo ponašanje neprikladno za bilo koju firmu a posebno neprikladno za telekomunikacionog giganta kao što je SBB, i naravno United Grupa, koja posluje u 7 država u Evropi.

Obraćao sam se SBB-u i u svoje ime, i u ime portala TeleSrbija, sa zahtevom za izjašnjenje povodom ove situacije. SBB nije odgovorio ni posle nekoliko dana.

U skladu sa tim, pozivam SBB da se oglasi o mojim navodima, i uputi formalno izvinjenje, ili da demantuje moje navode.

2
❤️
3
👍
2
😲
2
😢
1
😠
2

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

3 komentara

 1. Elena
  Nece se oni javiti. Klasicna taktika Sbb
 2. Bojan
  Podeli tekst na Linekdinu. Videćeš kako će brzo odgovoriti
 3. Marko
  Milane, sa ovakvim stilom pisanja izgleda kao da želite da vas citiraju tablidi, Kurir/Alo/Informer i ostale ne-novine.

  Vodite lični rat jer ste nezadovoljan uslugom? Pa otkažete je!

  Pritom, rekoste da imate paket za zaposlene u SBBu, a niste tamo radnik neko vreme - to JESTE PRIVILEGIJA. Bar informišite čitaoce o brzinama i cenama takvih paketa, npr. To bi stvarno bilo: informativno.

  Privilegija je i što ste vlasnik ovog sajta, pa lični problem pretvarate u globalni + pristrasni ste. I sebični. Koliko ljudi ima koji imaju nekakve probleme sa svim operaterima? Napišite text kako oni da se snađu (kako se podnosi RATEL primedba, skrinšot/korak po korak)

  Pominjete ljude imenom i prezimenom, moguće i bez njihove dozvole a svakako bez opcije da ih, ako ste profi novinar, i kontaktirate za mišljenje pa objavite i njihov komentar. Zašto? Tražite izvinjenje a rizikujete da Vas tuže zs klevetu.

  Otišli ste predaleko...... I to vam kažem kao čitaoc, a sa najboljom namerom.
  Čitam portal dugo i osećam odsustvo kritike MTSa. Zašto 5G kasni? Zašto ne imenujete njihove direktore poimence i krenete u crusade koji bi celoj Srbiji omogućili BRŽE uvođenje 5G signala. Zar to nije lepši i važniji cilj?

  Rekli ste da imate alternativu, VDSL kod MTSa. Ukinute SBB pretplatu i gotovo. Tako se operater kažnjava a ne kroz ratovanje. Ko da ne znate koliko su SVI OPERATERI TROMI I SPORI KADA JE U PITANJU POPRAVKA INFRASTRUKTURE. Tako je poslednjih 50 godina :)

  Za koju godinu će ionako sve, pa i SBB u Vašem kraju, biti: optika. Rešiće se.
  Nema potrebe da se toliko nervirate da malo-malo pa pljuvanje SBB-a (što na Benchmark forumu što ovde) - ne znam da li shvatate da tako gubite kredibilitet u IT zajednici? (svojom nepristrasnošću i vođenjem ličnog rata)

  U svakom slučaju, sve najbolje Vam želim.
  I ja sam samo SBB korisnik (nemam ama baš nikakve veze s njima osim što koristim EON paket), i ja imam prekide jednom u 3 dana po 10min do 1h, ali to je samo drvo u šumi.
  U globalu sam zadovoljan korisnik.

  Pozdrav.

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno