Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Jotel već nekoliko dana (od 13. januara) ima problema u radu usluge televizije, usled čega više desetina kanala emituje crnu sliku bez tona.

U pitanju su kanali čiji je vlasnik ili nosilac prava za distribuciju Telekoma Srbija ili Telekomova Arena Channels Group.

Konkretno, u prekidu su kanali Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8; Arena Sport 1x2; Arena Fight; Arena Esports; Arena Premium 1, 2, 3; NBA TV; Liverpool TV; RTS Muzika, Kolo, Zivot, Trezor, Drama, Poletarac; Hayat, Hayat+, Hayat Folk, Hayat Music, Hayatovci; K3; BN, BN2; Kuvo TV; RTRS; Superstar, Superstar 2, Agro TV; Euronews; Bloomberg Adria; Film Klub; BT; Toxic, Toxic Rap, Toxic Folk.

Nagađanja analitičara su da je došlo do promene uslova pod kojim Telekom odnosno Arena Channels Group pružaju kanale za redistribuciju, usled čega Jotel u ovom trenutku nije nastavio ugovor o redistribuciji kanala. Zvaničan stav operatora Jotel je da je došlo do prekida iz tehničkih razloga, ali bez dodatnih informacija o tome kada će problem biti rešen.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

5 komentara

Gordana
Kad pozovete operater vam odgovori da je neki veci kvar u pitanju i ocekuje se uskoro da pocne emitovanje kanala!
zoom
Vrv im traze velike pare za arenu i sve te ostale kanale.Ali to je trebalo da se resava pre isteka tog njihovog ugovora a ne u zadnji cas i sada korisnici nemaju kanale i to bez ikakve najave i obavestenja.Mene interesuje da li mogu da raskinem ugovor bez placanja penala?Cini mi se da bi trebalo da moze kao i sto je moglo sa sbb-om zbog ukidanja prve,heppy i ostalih kanala...
Deki
Sramota vec mesec dana nema 61 kanal na Jotelu bez ikakvog obavestenjai naznake da ce doci ,sreca pa mi ugovor istice aprila pa neka zajebavaju gazdu .
Dusan
Nije samo televizija, već i optika. Svaki dan nestaje na par sati. Evo i danas, nestalo pre 3h i niko se nejavlja ni na jedan broj telefona. Brojevi su fiksni, a dobije se poruka: "korisnike ke nedostupan ili je trenutno ugasio mobilni telefon". Bruka i sramota.
Dragan
Već duže vreme razmišljam da otkažem već decenijsku saradnju sa Jotelom.
Ukoliko ispostave račun u istom iznosu, za usluge koje su prepoloveljene, DEFINITIVNO.
Svaki kontakt sa operaterima je noćna mora, usred dana. Neljubaznost do bezobrazluka.
Da bih kao savesni korisnik usluga izmirio obeveze za koje mi nisu uručeni računi, ovde na teritoriji Niša, morao sam da zadnji put kontaktirm operatere iz Kruševca. Mislim da ovo neće niko ni da čita iz Jotela....
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno