TeleSrbija

Arena Channels Group objavila je u saopštenju na svom sajtu da od sutra, 04.09.2021., kreću sa emitovanjem novi kanali - Arena Sport 6, 7 i 8.

Gledaoce Arena Sport kanala očekuju najpopularnija takmičenja: UEFA Liga šampiona, Liga Evrope i konferencija, NBA, ABA liga, utakmice Superlige Srbije, italijanska Seriju A, španska Primeru, i još mnogo toga zanimljivog i popularnog iz sveta sporta.

A od sledeće sezone kreću i utakmice najboljeg fudbalskog šampionata na planeti - engleske Premijer lige.

Kanali će biti dostupni na MTS Iris TV platformi (IPTV) po sledećem rasporedu:

  • Arena Sport 6 - SD kanal 154 i 305, HD kanal 705
  • Arena Sport 7 - SD kanal 155 i 306, HD kanal 706
  • Arena Sport 8 - SD kanal 156 i 307, HD kanal 707

Na m:sat TV satelitskoj platformi (DTH), kanali će biti dostupni po sledećem rasporedu:

  • Arena Sport 6 - HD kanal 26 (Srbija i KiM), HD kanal 34 (Crna Gora)
  • Arena Sport 7 - HD kanal 27 (Srbija i KiM), HD kanal 35 (Crna Gora)
  • Arena Sport 8 - HD kanal 28 (Srbija i KiM), HD kanal 36 (Crna Gora)

Na Supernova kablovskoj i multiscreen/OTT platformi (DVB-C, Move i OTT), kanali će biti dostupni po sledećem rasporedu:

  • Arena Sport 6 - HD kanal 105, paketi M i L
  • Arena Sport 7 - HD kanal 106, paketi M i L
  • Arena Sport 8 - HD kanal 107, paketi M i L

Kanali su takođe dostupni putem Arena Cloud aplikacije.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno