TeleSrbija

Operator MTS (Telekom Srbija a.d.) u svoju ponudu uvrstio je dugo najavljivanu Iris TV aplikaciju za Android TV platformu, koja Vam omogućava da Vašu Iris TV uslugu pratite na do 3 Android Smart televizora.

Aplikacija je besplatna i dostupna je u Google Play prodavnici na sledećem linku

Aplikacija se može preuzeti samo iz Srbije i samo na Android TV uređajima. Na aplikaciju se prijavljujete putem svog Moj MTS naloga, korišćenjem korisničkog imena i lozinke.

Iris TV aplikacija je dostupna svim korisnicima koji poseduju Iris TV uslugu u BOX paketu. Ukoliko ne posedujete Iris TV uslugu u BOX paketu, biće Vam ponuđena mogućnost da se pretplatite na Iris TV uslugu za samo 1099 dinara mesečno.

Dostupno na usluzi Google Play


Iris TV Android Smart TV Promo 1
Foto: TeleSrbija / Screenshot
Iris TV Android Smart TV Promo 2
Foto: TeleSrbija / Screenshot
Iris TV Android Smart TV Promo 3
Foto: TeleSrbija / Screenshot
Iris TV Android Smart TV Promo 4
Foto: TeleSrbija / Screenshot
Iris TV Android Smart TV Promo 5
Foto: TeleSrbija / Screenshot

0
❤️
0
👍
0
😲
2
😢
0
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

5 komentara

Kole
Kada ce biti da se skine aplikacija za LG smart TV preko LG Store?
Krakati
Nemam pojma, meni bolje radi iris od eona, na tv app mislim
Marko
Dzaba mts sto preko arena cloud I iris smart nudite arena kanale I ostalo na eon box kad je iris interfejs smece bagovito koje koci ko ludo eon platforma po svemu je miljama ispred irisa I sto su eon smart app I eon app besplatne u svim eon paketima trajno dok iris nije I uz to komplikovano je uci na iris smart I iris go da bar udjem kao gost bilo bi super
Marko
Ispade da iris smart app ne mozes ni koristiti ako ne platis 1099 jer nemamo iris tv smesan je mts ali zaista ne mogu da prismrde eon platformi po pitanju svega
Marko
Nadam se da je laz da ko nema iris tv platformu da ce onda morati da plati za iris smart app 1099 din definitivno se potvrdjuje koliko je eon platforma bolja opcija eon box koji ima cast premotavanje 4k kanale ma sve zivo I eon app koja je ukljucena u paket koji koristimo eon full to za eon u sve pakete vazi mts ko da ne zeli da budemo njihovo korisnici onda bolje imati iris platformu I iris go box 3 iris plus paket sa ukljucenom iris go app

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno