TeleSrbija

Novi striming servis HBO Max, kompanije WarnerMedia, koji je inicijalno pokrenut u SAD pre 2 godine, konačno dolazi u Srbiju, kao zamena za dosadašnji servis HBO GO.

HBO Max pod jednim imenom objedinjuje sadržaje različitih produkcija kao što su Warner Bros, DC, Cartoon Network, i Max Original.

Novi HBO Max servis u Srbiju dolazi sa promotivnom cenom od 4,66€ mesečno (uračunat popust od 33% koji traje dok god se obnavlja pretplata), za nove korisnike kao i postojeće korisnike HBO GO. Svečano „lansiranje” nove platforme zakazano je za 8. mart.

HBO GO servis koji smo koristili svih ovih godina će biti ugašen, a korisnici će osim novog web sajta za pristup preko računara, morati da preuzmu i nove aplikacije za mobilne uređaje i smart televizore.

Pitanje koje je na umu korisnicima HBO GO servisa koji istom pristupaju preko naloga kod svog operatora jeste - „a šta će biti sa nama?”

Kompanija HBO Europe na društvenim mrežama upućuje korisnike da se obrate svojim operatorima ukoliko imaju pitanja oko prelaska na HBO Max, što nije razjasnilo pitanja.

Međutim, operatori SBB (i Total TV) i Telekom Srbija (MTS, Supernova) su potvrdili da će svim korisnicima koji do sada koriste HBO GO servis biti omogućeno korišćenje HBO Max platforme bez dodatne naknade.

Detalji će postati dostupni u narednom periodu, a svakako pre gašenja HBO GO servisa.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno