TeleSrbija

Virtuelni mobilni operator Globaltel otpočeo je radove na mreži danas oko 13:30 koji su doveli do potpunog prekida odlaznog i dolaznog saobaraćaja kao i Internet usluge svim korisnicima na teritoriji Srbije.

Po informacijama iz korisničkog servisa, u toku su radovi na osnovnoj infrastrukturi operatora, usled čega je došlo do nedostupnosti servisa korisnicima.

Određeni korisnici Globaltela su imali kratkotrajne prekide signala, dok neki i dalje ne mogu da se povežu na mrežu uopšte. Za vreme prekida, dolazni pozivi preko Globaltel aplikacije nisu u funkciji.

Stanje usluge će biti normalizovano „uskoro”, kako navodi Globaltel, a korisnici koji ne budu imali signal ili kojima usluge ne budu funkcionisale - treba da ugase i upale svoj mobilni uređaj.

Podršku za usluge Globaltela možete dobiti na zvaničnom sajtu ili pozivanjem kontakt centra na broj 0677 1234.

INFO: Radovi su okončanu oko 15:30h i sve usluge ponovo funkcionišu svim korisnicima.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Aleksandar
Da li su najavili ove radove?
Ako nisu onda je to dosta neozbiljna priča... čak i za operatora za decu.

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno