Globaltel: Još jači Freepaid - Duplo više GB!

Operator Globaltel iznenadio je svoje korisnike još jačom Freepaid ponudom! U okviru nove promocije, svi korisnici koji aktiviraju novi Freepaid paket dobijaće duplo više gigabajta Interneta uz svaku obnovu. Kao i do sada, aktivna je i promocija…
Globaltel: Još jači Freepaid - Duplo više GB!

Foto: TeleSrbija, Globaltel

Operator Globaltel iznenadio je svoje korisnike još jačom Freepaid ponudom! U okviru nove promocije, svi korisnici koji aktiviraju novi Freepaid paket dobijaće duplo više gigabajta Interneta uz svaku obnovu.

Globaltel Freepaid promo ponuda

Kao i do sada, aktivna je i promocija sa poklon 100 GB za sve nove korisnike koji prenesu svoj broj u Globaltel mrežu. Promocija je jednokratna, i 100 GB se prenose sve dok korisnik ima aktivan bilo koji Internet paket. Istekom paketa sav sadržaj se briše.

U okviru nove promocije „100% Više neta”, svi korisnici koji aktiviraju novi Freepaid dodatak dobijaće duplo više gigabajta za Internet za neprekidno vreme trajanja dodatka. Istekom dodatka sav sadržaj se briše. Promocija traje do 30.04.2021., a korisnici koji je aktiviraju dobijaće duplo više Interneta i nakon isteka promocije, odnosno sve dok ne otkažu paket i dođe do brisanja sadržaja.

Informacije o Globaltel Freepaid ponudi, kao i mogućnost prenosa broja ili aktivacije paketa, možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Analizu ponude Globaltela možete pronaći ovde, a poređenje ponude svih operatora ovde.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

1 komentar

Goran
Jako vam je los signal ili mreza cesto se prekida i za tri meseca stalno nesto nestima il nema interneta il slab signal il nema ni jedno ni drugo , a u istom tel imam vipov broj koji radi bez problema . Najvise me iznervira poziv servis centru koji tahe 20 minuta i operater kaze ubacite karticu u drugi tel .