TeleSrbija

Operator Globaltel iznenadio je svoje korisnike još jačom Freepaid ponudom! U okviru nove promocije, svi korisnici koji aktiviraju novi Freepaid paket dobijaće duplo više gigabajta Interneta uz svaku obnovu.

Globaltel Freepaid promo ponuda

Kao i do sada, aktivna je i promocija sa poklon 100 GB za sve nove korisnike koji prenesu svoj broj u Globaltel mrežu. Promocija je jednokratna, i 100 GB se prenose sve dok korisnik ima aktivan bilo koji Internet paket. Istekom paketa sav sadržaj se briše.

U okviru nove promocije „100% Više neta”, svi korisnici koji aktiviraju novi Freepaid dodatak dobijaće duplo više gigabajta za Internet za neprekidno vreme trajanja dodatka. Istekom dodatka sav sadržaj se briše. Promocija traje do 30.04.2021., a korisnici koji je aktiviraju dobijaće duplo više Interneta i nakon isteka promocije, odnosno sve dok ne otkažu paket i dođe do brisanja sadržaja.

Informacije o Globaltel Freepaid ponudi, kao i mogućnost prenosa broja ili aktivacije paketa, možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Analizu ponude Globaltela možete pronaći ovde, a poređenje ponude svih operatora ovde.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Goran
Jako vam je los signal ili mreza cesto se prekida i za tri meseca stalno nesto nestima il nema interneta il slab signal il nema ni jedno ni drugo , a u istom tel imam vipov broj koji radi bez problema . Najvise me iznervira poziv servis centru koji tahe 20 minuta i operater kaze ubacite karticu u drugi tel .

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno