Operator Globaltel iznenadio je svoje korisnike još jačom Freepaid ponudom! U okviru nove promocije, svi korisnici koji aktiviraju novi Freepaid paket dobijaće duplo više gigabajta Interneta uz svaku obnovu.

Globaltel Freepaid promo ponuda

Kao i do sada, aktivna je i promocija sa poklon 100 GB za sve nove korisnike koji prenesu svoj broj u Globaltel mrežu. Promocija je jednokratna, i 100 GB se prenose sve dok korisnik ima aktivan bilo koji Internet paket. Istekom paketa sav sadržaj se briše.

U okviru nove promocije „100% Više neta”, svi korisnici koji aktiviraju novi Freepaid dodatak dobijaće duplo više gigabajta za Internet za neprekidno vreme trajanja dodatka. Istekom dodatka sav sadržaj se briše. Promocija traje do 30.04.2021., a korisnici koji je aktiviraju dobijaće duplo više Interneta i nakon isteka promocije, odnosno sve dok ne otkažu paket i dođe do brisanja sadržaja.

Informacije o Globaltel Freepaid ponudi, kao i mogućnost prenosa broja ili aktivacije paketa, možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Analizu ponude Globaltela možete pronaći ovde, a poređenje ponude svih operatora ovde.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.

Napišite komentar