TeleSrbija

ERSTE banka je pripremila akciju za svoje klijente u okviru „Kluba ERSTE”, u saradnji sa A1 Srbija.

U okviru promocije, svi klijenti ERSTE banke mogu da sklope ugovor za A1 KućniNet M tarifu po promotivnoj ceni od 999 dinara mesečno, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.


A1 KućniNet M

Tarifa uključuje 100 GB po punoj brzini prenosa podataka do 10 Mbps download i 2 Mbps upload. Nakon potrošenih 100 GB, brzina se smanjuje na 2 Mbps download i upload.

Uz tarifu besplatno dobijate 4G kućni ruter.

Promotivna cena usluge iznosi 999 din mesečno i traje u toku ugovorne obaveze od 24 meseca. Cena usluge nakon isteka ugovorne obaveze je 1199 din.

Nakon potrošenog interneta iz tarife, surf je moguć po smanjenoj brzini, ili po brzini iz tarife uz kupovinu „Brzi Net” internet dodataka.

Sve informacije o tarifi možete pronaći na sajtu A1.


Da bi se ostvarile pogodnosti promocije, neophodno je da lično na A1 prodajnom mestu pokažete svoju ERSTE debitnu ili kreditnu karticu prilikom sklapanja ugovora. Promociju nije moguće ostvariti u A1 onlajn prodavnici.

Promocija važi do 31.05.2021. godine za nove korisnike koji su klijenti ERSTE banke. Promocija se ne može sabirati sa drugim popustima i ne omogućava kupovinu uređaja na rate. ERSTE banka ne garantuje za kvalitet usluge A1 kućnog interneta. Popust važi samo za KućniNet M tarifu.

Informacije o promociji možete pronaći na sajtu ERSTE banke.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno