Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Operator SBB ponudio je novim korisnicima 12 meseci po 1 dinar za EON, kao i 10 meseci po dinar za EON DUO pakete.

Akcija važi za nove korisnike uz ugovornu obavezu na 24 meseca i traje do 31. marta 2023. godine.

Više informacija o ponudi možete pogledati na sajtu operatora.

1
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

7 komentara

 1. Dekan
  😂..sta je bomba?!pa ovo nude svi redom,cak i bolje..ecne zna se ko je vori supernova i mts ili ovi..kakvi prevaranti,samo za zatvor
 2. Dragan
  Od kanala sve manje interesantnih programa.Sport NULA.
 3. Salemaster
  Upravo sam sa EONa presao na Iris. Apdejtovali su aplikaciju. Imaju optiku. Mnogo su bolji. Kada menjam kanale odmah promeni i nema crnog ekrana i cekanja na ucitavanje. Ps. 18 meseci za 1 dinar plus ostatak za 4800 dinara mesecno u trajanju od 6 meseci. Matematika je jasna.
 4. Kole
  Bomba je i poskupljenje pretplate sa 1450 na 1650 din
 5. Milos
  Kakvi crni novi korisnici, vi treba da se potrudite stare da zadržite. Mene imate još godinu dana jer sam pod ugovorom, posle ćao
 6. Miroslav Nikolić
  Ma super ste za nove korisnike 12 meseci za 1 dinar....
  AAALLLOOOO.... A MI STARI KORISNICI - (oko 12 - 13 godina) OD TOTATAL TV - DOK JOŠ NISTE IMALI OVU INFRASTRUKTURU...VERNIIIIII VAMA I AKO STE 60% Sporta izgubili - dodajete neke gluposti od kanala,sporta a kao adut vam je Nova's i N1,nikakav benefit nemam,ponudite manju cenu,naveći paket po ceni srednjeg,noviju opremu.....SRAM VAS BILO...
 7. Miroslav Nikolić
  Sad treba da ga produžim ponovo na 2 god. samo je cena skočila i rastu mi uši kso magarcu šta radite...?
  Mrzim Vučića A. i to je jedini razlog što nisam prešao u Mts...ali bogami ću ovoga puta razmisliti dobro i pljunuti na svoju reč ali neće me niko praviti budala....
  Njihove kutije su mi pored vrata stana u zgradi....
  Miroslav Nikolić
  Ignjata Barajevca 2/18
  Pančevo

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Aleksa Rodić

Aleksa je entuzijasta za tehnologije, humanitarac i biciklista. Na portalu TeleSrbija sarađuje kao tekstopisac i urednik.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno