← Povratak na izbor operatora

Recenzije mobilnog operatora Globaltel

Pročitajte utiske i recenzije korisnika mobilnog operatora Globaltel. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod Globaltel, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!

Globaltel je najmlađi i najmanji operator koji posluje u Srbiji, konkretno kao virtuelni mobilni operator (MVNO). Globaltel koristi A1 mrežu, nudi usluge mobilne telefonije - najpoznatiji su po "Freepaid" paketima koji sadrže neograničene minute i SMS ka svim mrežama na pripejdu već od 900 dinara za mesec dana! Globaltel od skoro poseduje i postpaid ponudu, a poznati su i po svojoj mobilnoj aplikaciji koja omogućava besplatne pozive i poruke u inostranstvu putem Interneta.


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 3.6/5, zasnovano na 7 utisak/a.

Opšti utisak

3.6/5  (7 utisak/a)

Cena usluga

4/5  (7 utisak/a)

Kvalitet poziva

3.6/5  (7 utisak/a)

Brzina Interneta

4/5  (7 utisak/a)

Roming

3.8/5  (4 utisak/a)

Korisnička podrška

3.1/5  (7 utisak/a)

Ponuda mobilnih uređaja

3.2/5  (5 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Kvalitet poziva
×
Brzina Interneta
×
Roming
×
Korisnička podrška
×
Ponuda mobilnih uređaja
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Anonimno

Samo da reciklomati rade, bilo bi 5 I da, da ostane i bude jos povoljnije jer se u svetu ide ka tome. Ida se broj moze prenositi makoji bio fiksni, iz druge drzave, BILO koji!

Milos

Smece kakvog nema, ni slucajno ne prelaziti ni za 10000gb poklona.
Gubi se signal nakon svakog poziva na 2-3 min. Kazu Xiaomi uredjaji imaju taj problem.

Anonimno

Sasvim ok

Goran Randjelovic

Odnos cene paketa su odlične i mislim da im tu nema ravan,ali kvalitet mreže je još uvek razočaravajuće,treba poraditi na tome.

Aleksandar

Zna da se desi da sam nedostupan iako imam signala, mreža ne uspe sa 4G(LTE) da prebaci na 3G(HSDP) i zbog toga javlja da sam nedostupan, jedino je to zamerka.


×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno