← Povratak na izbor operatora

Recenzije mobilnog operatora A1

Pročitajte utiske i recenzije korisnika mobilnog operatora A1. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod A1, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!

Operator A1 posluje u Srbiji od 2006. godine. Ranije pod nazivom "Vip mobile", treći ulaznik na tržište mobilnih telekomunikacija, inače deo A1 Telekom Austrija Grupe, predstavlja najveću Greenfield telco investiciju u Srbiji. U ponudi ima usluge prepaid i postpaid mobilne telefonije, kao i mobilnog Interneta. Operator je dobitnik Ookla "Best in test" nagrade za najbržu mobilnu mrežu, a u 2022. godini postao je operator kod kojeg prelazi najveći broj korisnika (po RATEL MNP izveštajima o prenosu brojeva). Od skora, A1 mreža koristi električnu energiju iz obnovljivih izvora, sa preko 2000 solarnih panela.


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 3.1/5, zasnovano na 20 utisak/a.

Opšti utisak

3.3/5  (20 utisak/a)

Cena usluga

2.8/5  (19 utisak/a)

Kvalitet poziva

3.5/5  (17 utisak/a)

Brzina Interneta

3.4/5  (19 utisak/a)

Roming

3/5  (13 utisak/a)

Korisnička podrška

2.9/5  (20 utisak/a)

Ponuda mobilnih uređaja

3.1/5  (14 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Kvalitet poziva
×
Brzina Interneta
×
Roming
×
Korisnička podrška
×
Ponuda mobilnih uređaja
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Mirko Markovljev

Kod isteka ugovora, bez obaveštenja i produženja ugovora, nastavili pružanje usluge ( koju nisam koristio) i podigli cenu za 70 %.. Cena je bila 499 din. A za April 1.249din. i za Maj 2023 1.249 din
Teška otimačina. Sramota pljačkaši.
NE " PRELAZITE" U A1 NI POD TAČKOM RAZNO.
Duboko sam razočaran i iznenađen takvim, njihovim stavom i bezobrazlukom.

Anonimno

užas sve preporuke za izbegavanje

Natalija

Ukoliko ste nezadovoljni korisničkom podrškom, nemate kome drugom da se obratite!

Dragana Marjanović

Nepouzdan operater. Ne isporučuju ugovorene usluge, u paketu daju neograničene usluge poziva i interneta " kao kod kuće" u inostranstvu, ali su suštinski ograničeni, blokiraju vam broj čim je to po njihovom mišljenju povećan saobraćaj, na upite ne odgovaraju, nemoguće stupiti u vezu s njima iz inostranstva. Za izbegavanje

Anonimno

Korisnik sam usluga više godina na više lokacija u Beogradu, Mladenovcu...na moje i imena mojih ukućana i saradnika i bio sam zadovoljan.
Danas 17.04.2023. godine u 16.30 časova sam došao u poslovnicu u Mladenovcu u ulici Janka Badžaka u TC Roda sa namarom da platim račune. Zaposleni mi je arogantno rekao da je kraj radnog vremena, na moje insistiranje mi naplatio račune nakon čega sam isključivo zbog njegovog ponašanja podneo zahtev za raskid pretplatničkog odnosa. Nastavio je sa provokativnim ponašanjem, sve vreme na pultu poslovnice sa spoljne strane je stajao naslonjen momak za koga zaključujem da se lično poznaje i da su komentarisali nešto u vezi mene, zaposleni mi nije vrati ličnu kartu a što je sve ne profesionalno ponašanje i odnos prema klijentima. Na moje insistiranje mi je vratio ličnu kartu i dao pomenuti zahtev. Dobronamerno ukazujem menadžmentu na kontrolu zaposlenih.
Napominjem da sam dosad unazad nekoliko godina bio zadovoljan uslugom ali ovaj dogadjaj je za mene iznedjajući, uvredljiv, delova veoma stresno i raskinuću sve ugovore koji nisu na moje ime ali ih ja finansiram i plaćam.

Maree

Posle 10 god vrednost A1 firme u odnosu na stari VIP je opao iako se hvale...pdv od 20 posto stavljaju na svaku paru i koriste jacinu da naplate uslugu sto smo njihovi...neces ga vise a AGENTI pricaju jednu pricu i papir pise memoare gde se ne zna sta je pisac hteo reci...AVGUST OVE GOD KRAJ I BAJ BAJ!!!

Anonimno

Jedna od boljih mreza ako ne i najbolja, malo neke finese samo.da se srede, tipa kvalitet poziva.

Anonimno

Zadovoljna uslugom.

Đorđe

Koristim intarifu za 500 dinara, po nekomercijalnoj servisnoj promociji bez uređaja. Međutim, kad mi ugovorna obaveza bude istekla, neću se zadržati u mreži, pošto su aktuelne tarife skupe. Korišćenje interneta na ovom paketu je besprekorno, postoji prioritet signala, ali sve što je lepo traje kratko!

Milan

Brzina van velikih gradskih centara razočaravajuća. Prijatelja su bukvalno godinu dana zavlačili za Iphone zbog kojeg je i prešao kod njih u mrežu i na kraju nije uspeo da ga dobije. Otišao u mts i dobio telefon za 5 dana od prelaska uz proveru kreditnog biroa. Pazite se sitnih slova na sajtu i u paketima, gde često u Viber i Instagram pakete ne ulaze audio i video pozivi, već samo dopisivanja! Pored Yettela ne predstavljaju nikakvu konkurenciju mts-u, nažalost za nas korisnike. Čovek se godinama nada da će da unaprede malo mrežu da radi normalno, al se ništa ne menja, što se zvanično može i proveriti ovde na sajtu / sajtu RATEL-a, gde u rurarnim delovima i manjim mestima imaju i do duplo manje predajnika a samim tim i lošiji signal i sporije brzine pristupa Internetu.

Djox

U Srbiji nema mesta gde se nisam divio brzini interneta koju dobijam za 1500 din. Ulazu dosta i nisu dzaba mreza u koju prelazi najveci broj korisnika. Pozz

Никола

Јако скупи, а не дају ништа.
Често им цела мрежа не ради.
Јако слаб домет у забаченим местима.
Мања 4Г покривеност него код МТСа и Јетела.
Подршка ми не персира и нељубазни су.

Anonimno

Skupi,vrlo nekorektni.Sta dogovoris sa agentom to se promeni na papiri..moras da "lovis"da te ne prevare.Dugo sam kod njih,ali ne jos dugo.Ne zasluzuju


×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno