← Povratak na izbor operatora

Recenzije broadband operatora Supernova

Pročitajte utiske i recenzije korisnika broadband operatora Supernova. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod Supernova, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 2.2/5, zasnovano na 8 utisak/a.

Opšti utisak

2.1/5  (8 utisak/a)

Cena usluga

2/5  (8 utisak/a)

Brzina Interneta

2/5  (8 utisak/a)

Ponuda kanala

2.8/5  (6 utisak/a)

Korisnička podrška

2.3/5  (8 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Brzina Interneta
×
Ponuda kanala
×
Korisnička podrška
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Anonimno

Danima nemam signal, sve usluge su nedostupne.

Anonimno

Naj..ali naj gore..alavi jadni,bedni..olos na drzavnim jaslama koji sisa krv a ne nudi nista..kasni,sece,ne radi..ma uzas

Miki

Slabo. Cesti prekidi neta.

Mia

Katastrofalna internetska konekcija, navodni kvarovi na mrežama se rešavaju nedjeljama, sa prekidima isporuke ugovorom definisanih usluga radnim danima, koji traju po nekoliko sati se ne prestaje. Neprofesionalna korisnička podrška, izuzetno sporo rešavanje kvarova i korisničkih prigovora. Loše korisničko iskustvo.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno