← Povratak na izbor operatora

Recenzije broadband operatora SBB

Pročitajte utiske i recenzije korisnika broadband operatora SBB. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod SBB, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 3.3/5, zasnovano na 27 utisak/a.

Opšti utisak

3.4/5  (27 utisak/a)

Cena usluga

2.9/5  (27 utisak/a)

Brzina Interneta

3.4/5  (25 utisak/a)

Ponuda kanala

3.1/5  (20 utisak/a)

Korisnička podrška

3.7/5  (27 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Brzina Interneta
×
Ponuda kanala
×
Korisnička podrška
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Jana

Preskupo placam za ocajnu uslugu!! Internet stalno puca, kad sam htela da aktiviram EON kada mi je bilo najpotrebnije, nije im nista radilo. Jezivo...

Anonimno

SBB se vode lopovskom politikom.Kada sam prekinula pretplatnicki odnos sa njima,cak nisam ni bila pod ugovorom,uslovljavaju otkaznim rokom od 30dana.Pre isteka tog perioda nece da prime opreme,ni da izdaju potvrdu za vracenu opremu.Znaci insistiraju da im se plati za period kada niste koristili njihove usluge.I najskuplji su.

Ben

Nakon ukidanja Ikomovih kartica 07.03.2023. izgubio sam vecinu kanala, preko 20 kanala. Cena je naravno uvecana za 150rsd pocetkom marta. Za tako nesto, nemam reci...

Niko

Na sta su sve spremni da urade da bi izvukli koju stotinu vise od korisnika covek da ne moze da poveruje.. bezite daleko od ovog sbb-a...

Rade

Jedina zamerka je brzina uploada na coax infrastrukturi, sve ostalo je za čistu 5-cu!

Anonimno

Sto se tice kanala i interneta,nije lose.Jedino me svaki put izbaci iz takta kada cekam u redu u poslovnicama po sat vremena...

Siniša

Puno propusta imaju

Ivan

Korisnička podrška je neprikosnovena, profesionalni i bez čekanja u Kontakt centru, smetnje i poteškoće se rešavaju u roku 24 sata, čak i vikendom. Mana su veće cene u odnosu na konkurenciju, kvalitet WiFi signala je upitan ako je malo veći stan u pitanju, ali EON TV platforma je daleko naprednija i bolja u odnosu na konkurenciju u Srbiji.

Goran Randjelovic

Cena im je dosta veća od konkurencije a imaju manji broj kanala u ponudi,treba tu malo izbalansirati.

Jovan

Operater sa odličnom korisničkom podrškom, dosta solidnom brzinom interneta i ponudom kanala, i možda malo višim cenama. Promotivne akcije možda nisu na nivou konkurencije, međutim obzirom da rade u otežanim uslovima u Srbiji, razumljivo.

Zozon

Posle 20 godina u SBBu presao sam u MTS, uglavnom zbog finansijske ponude, ali i zbog optickog interneta. TV slabo gledam, informativne kanale izbegavam zbog zdravstvenih razloga, ponekad odgledam neki film i ispratim Noleta. EON platforma je svakako zakon, bez obzira na izbor kanala. Telefonija ukljucuje "besplatne" medjunarodne pozive sto je veliki + za one koji imaju rodbinu preko.a ne snalaze se sa whatsapp, skype, viber pozivima.

Miloš

Najpouzdaniji net, a to je meni presudno.

TV slabo gledam ali svakako mislim da su N1 i Nova S kanali koje SBB nudi - najprofesionalniji i najobjektivniji, iako to pratim preko Jutjuba a retko na TV-u.

EON kao platforma je odlična, iako mislim da SBB treba da ponudi HARDVERSKI BOLJI Android setup box!

Takođe, mislim da bi trebalo češće da ubrzavaju Internet brzine, da postoje paketi i od 2, 3 Gbps te se nadam da će SBB užurbano raditi na optičkoj ili DOCSIS 3.1 (ili kojoj god već) infrastrukturi, a da bi korisnicima omogućio VEĆE BRZINE.

U današnjem svetu Televizija i Fiksna su nebitne, bitna usluga je samo: Net, i ja se s tim slažem.

Što se konkurencije tiče, katastrofa! Na mojoj lokaciji MTS ne nudi optiku nego ADSL a pošto sam "daleko od centrale" 10MBps mi je max kod njih. Na SBBu paket Premium i 600/60 MBps fercera besprekorno. To je, dakle, 60x brže od MTS-a.

A i MTS ne bih koristio nikad, jer ima previše zloupotreba i preko njega se vrši politički uticaj (afera Kopernikus, npr) i uništava konkurencija (SBB), A U SVAKOJ NORMALNOJ ZEMLJI (što naša nije), KONKURENCIJA BI MORALA BITI: DOBRA STVAR. Treba se boriti kvalitetom usluga za korisnika a ne uplitati politiku u telekomunikacije.

SBB, zauvek! Ocena - maksimalna, za sve segmente.

Dusan

Svaka preporuka

Igor

Cene jesi malo jače, ali nude zaista dosta toga. Internet je uglavnom odličan, bez većih prekida. Mislim da bi saradnja sa još jednim striming servisom upotpunila i osvežila ponudu.

Anonimno

Posle onoga što su uradili 07.3.2023. mogu samo da im kažem zbogom i daleko bili, druga strano informera!

Anonimno

Koristim SBB godinama i generalno sam zadovoljan. Po meni, EON je zaista najbolja TV platforma u zemlji. Brzine interneta su OK, ali mi smeta što nemaju sluha za naprednije korisnike - fizička lica i ne daju bridge mode na njihovim uređajima, pa da bude bolje povezivanje opreme sa ličnim naprednim ruterom, a takođe više nemaju praksu da modeme bez rutera daju fizičkim licima. Takođe, ne daju SIP parametre za telefoniju, pa ste "osuđeni" na ugrađeni ATA adapter u njihovom kablovskom ruteru.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno