← Povratak na izbor operatora

Recenzije broadband operatora Sat Trakt

Pročitajte utiske i recenzije korisnika broadband operatora Sat Trakt. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod Sat Trakt, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 2.3/5, zasnovano na 6 utisak/a.

Opšti utisak

2.5/5  (6 utisak/a)

Cena usluga

2.2/5  (6 utisak/a)

Brzina Interneta

2.7/5  (6 utisak/a)

Ponuda kanala

2.2/5  (5 utisak/a)

Korisnička podrška

1.8/5  (6 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Brzina Interneta
×
Ponuda kanala
×
Korisnička podrška
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Milan

Da dodam:
Da li možete da zamislite kablovskog operatora, koji na svom sajtu ili negde drugde (u poslovnicama takođe) NEMA spisak TV kanala koji dobijate u TV paketu, bilo posebno, bilo u sklopu nekog Full, Home, NET ili TV paketa?
Do promene sajta od pre pola meseca, nisu imali nikakve spisak, a sad su dodali samo spiskove dodatnih paketa (mađarski, slovački, HBO, sportski, muzički,..).
Bukvalno ne možete da dobijete spisak kanala koji ulazi u TV paket. Imate samo broj, recimo:
UKUPAN BROJ KANALA - 267
BROJ HD kanala - 109
Eto ima nešto tako, 21.vek, Vojvodina, Srbija.

Jelena

Promenili su se na bolje, majstori izlaze isti dan na reklamacije, internet stabilan i brz, radi bez problema. Svaka preporuka!

Anonimno

Uzas od kablovske,za vracanje u nazad potreban poseban daljinski i uredjaj,nije komplikovano,ali je jako glupo osmisljeno to vracanje u nazad,iako postoje jednostavnije opcije(eon🙄) i plus cena,a moze samo 72h u nazad,i jos posebno,vracanje u nazad ne funkcionise na svim kanalima,i cesto se desava da kanali blokiraju.

Milan

Kvalitet Internet mreze promenjiv od mesta do mesta, od kuce do kuce - nekom radi super, nekom postoje padovi i povremena usporavanja gde ne mogu da poprave nista godinama. Odvratan sistem ugovora na 3 godine ukoliko zelite da dobijete popust. Prednost je dobra ponuda kanala za nacionalne manjine po Vojvodini koje ne nudi niko drugi. Dobra alternativa za brz internet za mesta gde nema mts/sbb optike pa ste osudjeni na spori ADSL. Korisnicki centar ne moze da vam pomogne ukoliko se problem javi u recimo petak posle radnog vremena jer nemaju dostupne ekipe na terenu do ponedeljka, tako da ostajete bez usluge ukoliko vam crkne ruter, adapter (sto im se cesto desava na opremi) naredna 2-3 dana. To je u 21. veku i vremenu online poslovanja prosto nedopustivo. Sporo sire svoju opticku mrezu, nemaju na sajtu ponudu za razlicita mesta iako paketi/ brzine nisu iste. Lokalni momci na terenu su za pohvalu jer se trude da rese sve probleme, ali neimanje dezurne ekipe u svim mestima gde postoji mreza vikendom je NEDOPUSTIVO. Cene moraju biti konkurentnije i paketi, pogotovo oni koji sadrze samo Internet, konkurentniji sa brzinama.

Mirko

Los izbor kanala, los odnos prema korisnicima. Kretenska politika firme gde ne mozes preci na veci paket bez da potpises novi ugovor na dodatne 3 godine iako si vec pod trogodisnjim ugovorom...

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno