Recenzije broadband operatora Sat Trakt

← Povratak na izbor operatora

Pročitajte utiske i recenzije korisnika broadband operatora Sat Trakt. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod Sat Trakt, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 1.9/5, zasnovano na 12 utisak/a.

Opšti utisak

2/5  (11 utisak/a)

Cena usluga

1.7/5  (11 utisak/a)

Brzina Interneta

2.3/5  (12 utisak/a)

Ponuda kanala

1.8/5  (10 utisak/a)

Korisnička podrška

1.5/5  (11 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Brzina Interneta
×
Ponuda kanala
×
Korisnička podrška
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Milan

Kvalitet Internet mreze promenjiv od mesta do mesta, od kuce do kuce - nekom radi super, nekom postoje padovi i povremena usporavanja gde ne mogu da poprave nista godinama. Odvratan sistem ugovora na 3 godine ukoliko zelite da dobijete popust. Prednost je dobra ponuda kanala za nacionalne manjine po Vojvodini koje ne nudi niko drugi. Dobra alternativa za brz internet za mesta gde nema mts/sbb optike pa ste osudjeni na spori ADSL. Korisnicki centar ne moze da vam pomogne ukoliko se problem javi u recimo petak posle radnog vremena jer nemaju dostupne ekipe na terenu do ponedeljka, tako da ostajete bez usluge ukoliko vam crkne ruter, adapter (sto im se cesto desava na opremi) naredna 2-3 dana. To je u 21. veku i vremenu online poslovanja prosto nedopustivo. Sporo sire svoju opticku mrezu, nemaju na sajtu ponudu za razlicita mesta iako paketi/ brzine nisu iste. Lokalni momci na terenu su za pohvalu jer se trude da rese sve probleme, ali neimanje dezurne ekipe u svim mestima gde postoji mreza vikendom je NEDOPUSTIVO. Cene moraju biti konkurentnije i paketi, pogotovo oni koji sadrze samo Internet, konkurentniji sa brzinama.

Anonimno

Svake dve nedelje se ponavlja isti sadržaj na kanalima , net je jako loš a puno puta ga i nema na trenutke. Cena mesečne preplate je visoka u odnosu na šta nude...

B7

Čim se desi neki problem, odmah gase call centar, i ne javljaju se ni na jedan broj koji se nalazi na Guglu. Sve eskiviraju, dobijete novu opremu a neispravnu, nedeljama dolaze ljudi da reše kvar, i i dalje je tu. Malo - malo pa nema usluge.

Anonimno

Internet više ne radi nego što je u funkciji,kanali zapucavaju,treba nagađati šta govore. U poslednje vreme ništa ne radi kako treba.

Milan

Da dodam:
Da li možete da zamislite kablovskog operatora, koji na svom sajtu ili negde drugde (u poslovnicama takođe) NEMA spisak TV kanala koji dobijate u TV paketu, bilo posebno, bilo u sklopu nekog Full, Home, NET ili TV paketa?
Do promene sajta od pre pola meseca, nisu imali nikakve spisak, a sad su dodali samo spiskove dodatnih paketa (mađarski, slovački, HBO, sportski, muzički,..).
Bukvalno ne možete da dobijete spisak kanala koji ulazi u TV paket. Imate samo broj, recimo:
UKUPAN BROJ KANALA - 267
BROJ HD kanala - 109
Eto ima nešto tako, 21.vek, Vojvodina, Srbija.

Anonimno

Uzas od kablovske,za vracanje u nazad potreban poseban daljinski i uredjaj,nije komplikovano,ali je jako glupo osmisljeno to vracanje u nazad,iako postoje jednostavnije opcije(eon🙄) i plus cena,a moze samo 72h u nazad,i jos posebno,vracanje u nazad ne funkcionise na svim kanalima,i cesto se desava da kanali blokiraju.

Mirko

Los izbor kanala, los odnos prema korisnicima. Kretenska politika firme gde ne mozes preci na veci paket bez da potpises novi ugovor na dodatne 3 godine iako si vec pod trogodisnjim ugovorom...

Jelena

Promenili su se na bolje, majstori izlaze isti dan na reklamacije, internet stabilan i brz, radi bez problema. Svaka preporuka!