A1 Srbija predstavila „Moćnu tarifu” - 1 terabajt u tvojim rukama

Kompanija A1 Srbija predstavila je novu „Moćnu tarifu”, u okviru koje korisnici dobijaju 1 TB (1024 GB) internet saobraćaja i neograničene minute i SMS poruke, koji mogu da koriste u okviru ugovornog perioda od 24 meseca (prosečno 42 GB…
A1 Srbija predstavila „Moćnu tarifu” - 1 terabajt u tvojim rukama

Foto: A1 Srbija

Kompanija A1 Srbija predstavila je novu „Moćnu tarifu”, u okviru koje korisnici dobijaju 1 TB (1024 GB) internet saobraćaja i neograničene minute i SMS poruke, koji mogu da koriste u okviru ugovornog perioda od 24 meseca (prosečno 42 GB mesečno).

Sve informacije o A1 „Moćnoj tarifi” možete pronaći na zvaničnom sajtu operatora.

Tarifa pruža mogućnost korišćenja Interneta po „maksimalnoj dostupnoj brzini” (što praktično znači da brzina nije ograničena, ali isto tako nije ni garantovana), i u okviru ugovora korisnik dobija 1024 GB jednokratno, u trajanju ugovorne obaveze (24 meseca). Po isteku ugovorne obaveze ili kada se potroše sav dodeljen saobraćaj, biće neophodno dokupiti internet dodatke za dalje korišćenje Interneta.

Tarifa je dostupna bez uređaja uz eRačun po ceni od 1499 din uz UO24, odnosno sa uređajem po ceni od 2799 din uz UO24 i poklon osiguranje uređaja 3 meseca (ostalih 21 meseca se naplaćuju).

A1 će svoje korisnike obavestiti svaki put kada u jednom obračunskom ciklusu (tj. mesecu) potroše više od 100 GB Interneta.

U ovom trenutku ne postoje indikacije da se primenjuje eksplicitni FUP (Fair use policy, politika poštene upotrebe) kao što je slučaj kod NEO NEO i NEO NEO MAX tarifa, niti je navedeno da postoji obaveza korišćenja SIM kartice u mobilnom telefonu.

Biće zanimljivo ispratiti dalji razvoj situacije, posebno uzimajući u obzir objektivno loše stanje A1 4G+ mreže, koja i dalje pati od katastrofalnih degradacija, posebno vikendom i uveče, i koja nije unapređena po planu već godinu dana usled organizacionih odlaganja na strani A1.

A1 Moćna tarifa nije više u ponudi od 01.09.2021.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

5 komentara

Misa Bogdanovic
Trebali ste da prikaze obe poruke,Misa Bogdanovic.
Misa Bogdanovic
Trebali ste da objasnite korisnicima,koliko gigabajta gube osnovnim ugovorom koji mesecom kosta 1000rsd,kada aktiviraju 1024GB ponudu aneksa kasnije.
Ivan
Presao bih kod vas u mrezu od 1.11.2021 ako imate u ponudi tarifu 1024mb interneta koju ste reklamirali?
TeleSrbija
Poštovani Jordane,

Za sve informacije možete se obratiti operatoru A1 putem call centra 0601234 ili mejlom na [email protected]

Sve najbolje,
TeleSrbija
Jordan
Pozdrav...pitanje...istice mi ugovor u Mts-u 3.10.2021,kontaktirao sam vas,da bih presao kod vas,uz ovaj paket,pa me interesuje,da li cete vi ti zavrsiti,ili ja treba nesto da radim