×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama: Facebook stranica · Twitter nalog

Primenjuju se odredbe Politike privatnosti TeleSrbija kao i Facebook Privacy Policy i Twitter Privacy Policy

Kompanija A1 Srbija predstavila je novu „Moćnu tarifu”, u okviru koje korisnici dobijaju 1 TB (1024 GB) internet saobraćaja i neograničene minute i SMS poruke, koji mogu da koriste u okviru ugovornog perioda od 24 meseca (prosečno 42 GB mesečno).

Sve informacije o A1 „Moćnoj tarifi” možete pronaći na zvaničnom sajtu operatora.

Tarifa pruža mogućnost korišćenja Interneta po „maksimalnoj dostupnoj brzini” (što praktično znači da brzina nije ograničena, ali isto tako nije ni garantovana), i u okviru ugovora korisnik dobija 1024 GB jednokratno, u trajanju ugovorne obaveze (24 meseca). Po isteku ugovorne obaveze ili kada se potroše sav dodeljen saobraćaj, biće neophodno dokupiti internet dodatke za dalje korišćenje Interneta.

Tarifa je dostupna bez uređaja uz eRačun po ceni od 1499 din uz UO24, odnosno sa uređajem po ceni od 2799 din uz UO24 i poklon osiguranje uređaja 3 meseca (ostalih 21 meseca se naplaćuju).

A1 će svoje korisnike obavestiti svaki put kada u jednom obračunskom ciklusu (tj. mesecu) potroše više od 100 GB Interneta.

U ovom trenutku ne postoje indikacije da se primenjuje eksplicitni FUP (Fair use policy, politika poštene upotrebe) kao što je slučaj kod NEO NEO i NEO NEO MAX tarifa, niti je navedeno da postoji obaveza korišćenja SIM kartice u mobilnom telefonu.

Biće zanimljivo ispratiti dalji razvoj situacije, posebno uzimajući u obzir objektivno loše stanje A1 4G+ mreže, koja i dalje pati od katastrofalnih degradacija, posebno vikendom i uveče, i koja nije unapređena po planu već godinu dana usled organizacionih odlaganja na strani A1.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom. Za detaljne informacije o Vašim pravima, vrsti sadržaja kao i njegovoj svrsi, izjavi o odricanju od svih odgovornosti od strane TeleSrbija, i ostale informacije, posetite stranicu Pravne napomene.

Napišite komentar