TeleSrbija

Kompanija A1 Srbija predstavila je novu „Moćnu tarifu”, u okviru koje korisnici dobijaju 1 TB (1024 GB) internet saobraćaja i neograničene minute i SMS poruke, koji mogu da koriste u okviru ugovornog perioda od 24 meseca (prosečno 42 GB mesečno).

Sve informacije o A1 „Moćnoj tarifi” možete pronaći na zvaničnom sajtu operatora.

Tarifa pruža mogućnost korišćenja Interneta po „maksimalnoj dostupnoj brzini” (što praktično znači da brzina nije ograničena, ali isto tako nije ni garantovana), i u okviru ugovora korisnik dobija 1024 GB jednokratno, u trajanju ugovorne obaveze (24 meseca). Po isteku ugovorne obaveze ili kada se potroše sav dodeljen saobraćaj, biće neophodno dokupiti internet dodatke za dalje korišćenje Interneta.

Tarifa je dostupna bez uređaja uz eRačun po ceni od 1499 din uz UO24, odnosno sa uređajem po ceni od 2799 din uz UO24 i poklon osiguranje uređaja 3 meseca (ostalih 21 meseca se naplaćuju).

A1 će svoje korisnike obavestiti svaki put kada u jednom obračunskom ciklusu (tj. mesecu) potroše više od 100 GB Interneta.

U ovom trenutku ne postoje indikacije da se primenjuje eksplicitni FUP (Fair use policy, politika poštene upotrebe) kao što je slučaj kod NEO NEO i NEO NEO MAX tarifa, niti je navedeno da postoji obaveza korišćenja SIM kartice u mobilnom telefonu.

Biće zanimljivo ispratiti dalji razvoj situacije, posebno uzimajući u obzir objektivno loše stanje A1 4G+ mreže, koja i dalje pati od katastrofalnih degradacija, posebno vikendom i uveče, i koja nije unapređena po planu već godinu dana usled organizacionih odlaganja na strani A1.

A1 Moćna tarifa nije više u ponudi od 01.09.2021.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

5 komentara

Misa Bogdanovic
Trebali ste da prikaze obe poruke,Misa Bogdanovic.
Misa Bogdanovic
Trebali ste da objasnite korisnicima,koliko gigabajta gube osnovnim ugovorom koji mesecom kosta 1000rsd,kada aktiviraju 1024GB ponudu aneksa kasnije.
Ivan
Presao bih kod vas u mrezu od 1.11.2021 ako imate u ponudi tarifu 1024mb interneta koju ste reklamirali?
TeleSrbija
Poštovani Jordane,

Za sve informacije možete se obratiti operatoru A1 putem call centra 0601234 ili mejlom na [email protected]

Sve najbolje,
TeleSrbija
Jordan
Pozdrav...pitanje...istice mi ugovor u Mts-u 3.10.2021,kontaktirao sam vas,da bih presao kod vas,uz ovaj paket,pa me interesuje,da li cete vi ti zavrsiti,ili ja treba nesto da radim

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno