Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator A1 Srbija ima novu promociju, u okviru koje korisnici ostvaruju pravo na neograničenu količinu internet saobraćaja prvih 6 ili 12 meseci (u zavisnosti od odabrane tarife), uz sve NEO tarife uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Uz odabranu tarifu NEO 3 korisnik ostvaruje pravo na neograničen Internet u prvih 6 meseci korišćenja usluge, a nakon toga ima na raspolaganju 3 GB interneta u nacionalnom saobraćaju.

Uz NEO 5 ili NEO 15, korisnik ostvaruje promociju neograničenog Interneta u prvih 12 meseci, a nakon toga ima na raspolaganju 5 GB odnosno 15 GB interneta u nacionalnom saobraćaju.

Sve NEO tarife uključujuću neograničene razgovore i SMS poruke ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju.

Nakon potrošenog Internet saobraćaja iz tarife, dalja upotreba Interneta nije moguća bez aktivacije Internet dodatka.

Cena NEO 3 tarife bez uređaja uz eRačun i ugovornu obavezu od 24 meseca je 1299 dinara mesečno, NEO 5 tarife je 1599 dinara, a NEO 15 tarife 1999 dinara.

Detalji o ponudi dostupni su na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
1

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

4 komentara

 1. Sale
  poštovani milane najbolje je da je a1 uveo neograničeni internet saobraćaj za sve neo tarife na 24 meseca i kada im to napišem oni brišu komentare zašto to rade treba da su im korisnici na prvom mestu jel tako?
 2. Aleksandar
  Uzeo sam paket NEO3, koji ovde košta 1299 din. , a meni u ugovoru piše da mesečno treba da platim 1350 din. O čemu se radi?
 3. TeleSrbija Admin
  Pozdrav Aleksandre,

  Cena od 1299 dinara je sa aktivnim e-računom, dok je cena od 1349 dinara bez aktivnog e-računa uz "POP SIM ONLY" kampanju (bez uzimanja mobilnog telefona uz broj).

  Sve najbolje,
  TeleSrbija
 4. Ana
  Uzela sam Neo3 1299 uredno mi stize račun 1399.Nigde nije navedeno u ugovoru da je tarifa 1399 odnosno da plaćanjem preko e_računa ssmo postoji popust 1299.Znači opet otimačina i lažno informisanje zaposlenih.A takodje obnova ugovora ne postoji svaki put kada potpisujete imate novi ugovor samo u aplikaciji stoji stari datum kada ste prešli u vip sada A1.Znači OBNOVA NE POSTOJI

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno